18 éves vagyok, egy hónap múlva 19, már egy éve járok a barátnőmmel, aki meglehetősen konzervatív életmódot folytat, viszont nagyon aranyos, rendes, szép, és nagyon szeret. Dobjam vagy ne dobjam a barátnőm?
1. azt nem írtad h te szereted e. ha igen, akkor valószínű ez lenne a legaljasabb cselekedet amit tehetnél, csak azokat a lányokat szokás így kidobni, akiket megvetsz, rühellsz, "arra" kellenek.
2. azt sem írtad h a lány mennyi idős, lehet h fiatal még hozzá?
3. egy őszinte beszélgetés sokkal többet megold, mint az h olvasod majd alattam a sok srác-kommentet, h azonnal dobd ki és kezd új életet és lehetőleg minden nap 3x, 3 különböző helyen (legalábbis az ilyen témákban legtöbbször ilyet olvasok) ha beszélsz vele talán kiderülhet h csak túl gátlásos és el is mondhatja hogyan tudsz neki segíteni leküzdeni. egy tipp: ne úgy kezdd h figy miért nem fekszel le velem?
4. az én barátom is várt egy évet és nem bánta meg :) a tényleges közösülésen kívül számos más módszer van még az örömszerzésre ;)
5. ahhoz h akarja elsősorban neked kell kedvet csinálnod hozzá, el kell érned h annyira felizgasd h már szinte követelje :) ehhez pedig tapasztalat kell és ismerni kell a fokozatosság nevű dolgot valamint sejteni h mi jó egy lánynak
sok sikert ;)
Ha már ezen gondolkodsz, nem is szereted igazán. Hagyd el szegényt, d*gj meg annyi nőt, amennyit akarsz, szedj össze vmi nemi nyavalyát és élvezd a további életed...
Ő talál majd normális pasit, aki addig vár rá, míg ő szeretné. Te nem is érdemled meg.
utolsónak: azt írta nem 15, hanem 19.
Amúgy igazat adok az előttem szólóknak, tényleg nem szereted eléggé.
Mondjuk megértelek téged is, 19 éves már, 1 éve vársz rá..már ideje lenne ha beadná a derekát, szerintem eleget bizonyítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!