18 éves vagyok, egy hónap múlva 19, már egy éve járok a barátnőmmel, aki meglehetősen konzervatív életmódot folytat, viszont nagyon aranyos, rendes, szép, és nagyon szeret. Dobjam vagy ne dobjam a barátnőm?
Én nem ítélkezek feletted. Nem tudom, mit érzel, de ami nekem szemet szúrt. Mi az, hogy több lány ismerősöd odaadná magát neked? Sírtál nekik, hogy szex hiányod van, vagy mi? Nekem ez egy kicsit furcsa.
Én lány vagyok. 19 és szűz. Tudom mit érez a barátnőd, akit konzervatívan neveltek, akárcsak engem. Akár hiszed akár nem, nekünk még az is lelki kín tud lenni, hogy felizgulunk és hogyan mondjuk el a barátunknak. Erről tettem is fel kérdést nem rég. Ha tényleg szereted, akkor beszéljetek a témáról, nekem is ezt kellene tennem. És amikor azt mondja, hogy nem áll rá készen, akkor kérdezd meg, hogy esetleg fél-e valamitől konkrétan. Lehet olyan bagatell dolog is, minthogy van egy anyajegy a combján, vagy bármi. Egyébként semmi sem volt még köztetek? Petting, vagy simogatás ruhán keresztül? Ha nem, akkor kezd ezzel. Hogy lássa ez igenis jó dolog. Nem kell egyszerre azzal kezdeni, hogy megdugod. De ha úgy érzed, hogy tényleg nem tudsz várni, akkor igen, dobd, mert nem érdemled meg. Sajnálom ez van. Értem én, hogy hormonok, meg vadászösztön, meg szükséglet, de azért vagyunk emberek, hogy ezeken felül tudjunk kerekedni.
Nézd én egy nagyon nyers ember vagyok ebben a tekintetben és mindig is a gyengébb ellenállás felé mentem.
Kérdezd meg magadtól őszintén:
Mi a fontosabb egy(több mostmár állandó) jó szex, vagy egy huzamosabb látszólag sehova nem vezető kapcsolat?
Szerintem tudod a választ ugye?
25/f
Szia!
Szerintem egyértelműen Dobd!!!!NEm szereted!!!Jobbat érdemel nálad.....az én párom másfél évet várt(18 ak voltunk)és SOHA egy büdös szóval nem említette hogy de mért...mert ez egy olyan dolog amit nem lehet sietetteni, ha szereted azt akarod hogy neki jó legyen...neked meg ehelyett csak a dugáson jár az eszed..hagyd békén..és dugj meg pár ribancot aki szívesen neked adná...
Szia!
Akkora egy f@sznak tünsz, de most komolyan Öszinte szoktam lenni.(pontozz le ,nem érdekel). Te is olyan hülye gyík vagy mint a "mai fiatalok". Uh de felidegesítettél ezzel a kérdéssel. Szegény lány még várni akar te meg már vezetnéd be neki. Várd meg míg szeretné ő is és ne törd össze a szívét ,de inkább jobb lenne most mintha pár év múlva jönne rá, hogy te gyakorlatilag olyan farok vagy aki csak a sex miatt van vele. Ha nincs sex dobod. És beszélnél vele hogy miért nem szeretné vagy valam. Ááá nem mire való az mi? A többi lány ismerősöd meg p_csák. B@zd meg azokat ezt a szegény rendes lányt pedig hagyd békén inkább most mint később, mint már mondtam.
Nem akarom leszólni (tényleg nem) az előttem lévőket, de nem értem ezt az apáca/szüzesség über alles gondolkodást... _ha_ szeret, akkor 1 év BŐVEN elég kellett volna lenni ahhoz, hogy megbizonyosodjon a te szerelmedről és már réges-régen meg kellett volna történnie.
Többen is írtátok, hogy a lánynak lehet, hogy csak kis dolgok miatt vannak gátlásai (pl anyajegyes a combján, vagy hasonló), akkor amit tesz az óriási önzőség!
Ha valami komolyabb lelki gondja van, amit 1 ÉVEN keresztül nem tudott megoldani (akár veled kapcsolatban akár nem), akkor ott szerintem alapvető bizalomhiány van...vagyis a kapcsolat egyik alapeleme hiányzik és - a leírtak alapján - nem miattad...
Nem mondom, hogy dobd ki, mert nem akarok és nyilván nem is tudok ilyen mélyen beleszólni az életedbe, de szerintem jobbat érdemelsz...le a kalappal, hogy 1 évig bírtad, tényleg nagyon szeretheted, és ha ez ennyire nem hatotta meg, akkor ott vmi komoly baj van...és hidd el, akármit mondanak: NEM VELED
Az, hogy többen is felajánlották, hogy elveszik neked hát nemtudom :) Én szerelemből vesztettem el 3 hónap után, de azóta már volt futókalandom is, nem is akármilyen :D te tudod, neked, hogy lenne a jó
ui: bocs a hosszú üziért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!