Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Léteznek 17-18 éves SZÉP szűz...

Léteznek 17-18 éves SZÉP szűz lányok?

Figyelt kérdés
Mert azt vettem észre, hogy aki ennyi idősen szűz, az nem kell a srácoknak. Ha valaki szép, az meg már nem szűz.
2011. máj. 14. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Nincsenek.Az U.F.O.k eljöttek és mind elvitték őket.Ne legyél már ilyen agyhalott -.-
2011. máj. 14. 22:00
 12/19 anonim válasza:
81%

Nem azzal függ össze számomra, hogy aki szép az már nem is szűz. Aki értékes, egyedi, az tud vigyázni magára, és nem pazarolja a szüzességét.

Sokan mondják nekem, hogy egyre szebb vagyok, szép vagyok... sokszor nem hiszem el, de azt vettem észre egyre többen megbámulnak az utcán... Lehet benne valami, ennyi pozitív visszajelzés után. A szüzesség pedig szerintem drága ajándék amit nem lehet csak úgy odaadni valakinek. Azért neki fizetni kell, bizonyítani hogy szeret. (Mint a gésáknál, csak ott pénzzel) Számomra a szüzességem egy ajándék, amit a jól-kiválasztott társamnak fogom odaadni, ha 25 évesen, akkor akkor. Különleges akarok lenni, csak Ő érte.

Timcsi 18

2011. máj. 14. 23:48
 13/19 anonim ***** válasza:
a szüzesség és a szépség közt kicsi az összefüggés.inkább nevelés.család.környezet.
2011. máj. 15. 11:36
 14/19 anonim válasza:

itt is van 1:)

18/l

2011. máj. 15. 16:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Vannak ám:)Attól hogy valaki szép nem jelenti azt hogy már nem szűz:)Barátnőm is nagyon jófej,szép,magas és vékony csajszi mégis szűz volt mikor összejöttünk mondjuk én is az voltam:)18-18 voltunk akkor:)Ő nem akarta elsietni hisz nemis kell és nem azért mert kicsit fiúsabb stílusú lány:)Pár hónapra rá együtt vesztettük el és azóta is együtt vagyunk:)20/F-20/L
2011. máj. 15. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:
41%

De jó, hogy itt mindenki ilyen k*rva szépnek képzeli magát...

Én sajnos nem vagyok annyira nagyon szép, mint itt sokan, de szűz sem voltam már ennyi idősen, na mind1.

(Szerintem sincs összefüggés, bár ismerek egy csajt, volt oszt.társam, 22 éves, és szerintem még mindig szűz, nem egy szépség, de nem csak ez az oka, egyszerűen sz@rul nevelték, nagyon zárkózott...)

Egyébként meg neked miért fontos, hogy egy 17-18 éves lány szűz legyen?

2011. máj. 15. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
nincsenek, aki 18 és szép, az már nem szűz :(
2011. máj. 15. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Léteznek, képzeld, még 26 éves szép szűz lányok (mint én).
2011. máj. 15. 22:58
 19/19 anonim ***** válasza:

22:24

16:35 voltam

Az ilyenek mint te bocsi de olyan ufóknak tűntök komolyan mintha nem is ezek a földön élnétek...azért mert szerintetek nem léteznek 18-20 éves szűz lányok vagy mert nem találkoztatok ilyennel attól még nagyon is léteznek:)Ez olyan mint a 100 millió:)Azért mert nem volt még neked attól még van:)

2011. máj. 15. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!