Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Van még közöttetek...

Lányok! Van még közöttetek olyan, akinek szép szőrös puncija van? (Nem dzsungelre gondolok! )

Figyelt kérdés

Manapság már mindenki tarvágást végez?! Kíváncsi vagyok, hogy ki az aki még kivétel.

Kort is írjatok, ha lehet..

2011. aug. 10. 01:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

nekem abszolút szőrös, csak kicsit rövidebbre vágom meg esetenként a bugyi/bikini vonalánál leszedem. hülyeség, hogy szedegeti az ember a foga közül a szőrszálakat.

1) belül nem szőrös, csak körülötte.

2) ha rövidek a szőrszálak, nem lóg be semmi

egyébként amikor nagyon rövidre vágtam, illetve megpróbáltam borotválni, én felfáztam... nekem kell a fanszőröm, nem véletlenül van ott, ahol.

2011. aug. 10. 12:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Bikinivonalat rendszeresen borotválom, nyáron kb. öt naponta, egyébként 1-1,5 hetente. Egyébként nagyon ritkán borotválom, nem szeretem, ha nincs ott semmi, olyan furcsa érzés. Inkább ollóval rövidre vágom, vagy elektromos borotvával borotválom le, így marad pár mm-s szőr. Nekem így a legkényelmesebb, barátom pedig nincs, tehát nem jelent gondot, hogy neki hogyan lenne jobb.

16/L

2011. aug. 10. 18:27
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

nem tom, mi a rák bajotok ezzel a szőrszálak a nyelven dologgal

mikor ge..s lesz a szátok, akkor is sírtok, h ráment?

:)

istenem, gyerekek....

2011. nov. 1. 15:40
 14/19 Gyenes Zsanett válasza:
100%
enyih xd
2011. dec. 11. 14:37
 15/19 anonim válasza:
100%
Nekem van.Természetesen normálisan néz ki.Manapság már a babapopsi a menő,de én ragaszkodok ahhoz,hogy legyen egy kicsi.Nem akarom,hogy ovódásnak higyjenek..:D És még egyik pasim sem szólt,hogy nem jó valamit.:) 23/L
2011. dec. 11. 16:12
 16/19 anonim válasza:
100%
én nem azért borotválom, mert jól néz ki, hanem mert kényelmesebb, főleg mikor megvan.
2012. jan. 7. 22:48
 17/19 anonim ***** válasza:
van
2012. jan. 7. 23:21
 18/19 anonim válasza:
én borotválom... 17 :)
2012. jan. 8. 01:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak a bikinivonalat, meg a popsimnál a combomat borotválom, a többit csak rövidre vágom. Így is nagyon szép, mellékesen sokkal egészségesebb így.
2012. márc. 30. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!