Lányok! Van még közöttetek olyan, akinek szép szőrös puncija van? (Nem dzsungelre gondolok! )
Manapság már mindenki tarvágást végez?! Kíváncsi vagyok, hogy ki az aki még kivétel.
Kort is írjatok, ha lehet..
nekem abszolút szőrös, csak kicsit rövidebbre vágom meg esetenként a bugyi/bikini vonalánál leszedem. hülyeség, hogy szedegeti az ember a foga közül a szőrszálakat.
1) belül nem szőrös, csak körülötte.
2) ha rövidek a szőrszálak, nem lóg be semmi
egyébként amikor nagyon rövidre vágtam, illetve megpróbáltam borotválni, én felfáztam... nekem kell a fanszőröm, nem véletlenül van ott, ahol.
Bikinivonalat rendszeresen borotválom, nyáron kb. öt naponta, egyébként 1-1,5 hetente. Egyébként nagyon ritkán borotválom, nem szeretem, ha nincs ott semmi, olyan furcsa érzés. Inkább ollóval rövidre vágom, vagy elektromos borotvával borotválom le, így marad pár mm-s szőr. Nekem így a legkényelmesebb, barátom pedig nincs, tehát nem jelent gondot, hogy neki hogyan lenne jobb.
16/L
nem tom, mi a rák bajotok ezzel a szőrszálak a nyelven dologgal
mikor ge..s lesz a szátok, akkor is sírtok, h ráment?
:)
istenem, gyerekek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!