Mi akadályoza ennyire az embereket?
"mi lehet velük a gond ?amiért nem megy nekik"
Hát ezt neked kéne tudni a te haverjaid.
Am meg lehet rondák v bunkók nem olyan a kiállásuk... Passz
Am mond meg nekik ha nem tanulják meg h hogyan élhetnek boldogan szingliként akkor nagyon sz@r életük lesz.
Én pl 25 vagyok eddig ősz egy b nöm volt nem szexeltem 5 éve még is meg vok mert tom élvezni az egyedül lét előnyeit.
Szerencsétlen haverjaidnak meg részvétem. Ha úgy érzik h már nagyon nem bírják menyjenek hivatásoshoz az ok h csak pénzért van de legalább enyhitti v menyire a hiányt.
"nem problkoznak. Vagy nem eleget"
Vagy csak elegük van abból, hogy minden próbálkozásuknak elutasítás a vége. Tudod, egy idő után már elég unalmas.
Ha sokan visszautasítanak, akkor nem nézel ki elég jól, nem jól kommunikálsz vagy folyamatosan olyan lányokhoz mész oda, akik valamilyen egyéb okból épp nem vevők rád.
Meg kell találni a "célcsoportodat", akiknek alapból szimpatikus vagy és velük ismerkedni. Ha ennek a csoportnak a tagjai túl kevesen vannak/nem elég vonzóak számodra, akkor magadon kell fejleszteni, hogy növeld a "potenciális vásárlók" létszámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!