Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy fiu ak nekem nagyon...

Van egy fiu ak nekem nagyon tetszik, de o inkabb le akar fekudni velem minthogy elobb jarnank, mert szerinte a sex hozza ossze az embereket. Es en szeretnem vele de felek hogy csak ennyi lessz. Szerintetek megtegyem?

Figyelt kérdés
ha biztosra tudnam hogy ha lefekszem vele akkor egyutt leszunk talan meg is tennem de igy dilemmaban vagyok, mert szeretnem vele de...

2012. nov. 4. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
csak úgy ne feküdj le vele. hagyd, hogy küzdjön érted
2012. nov. 4. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
pedig ez benne van hogy csak ennyi lenne
2012. nov. 4. 20:46
 3/9 anonim válasza:
menj bele szerintem is így van én is így jöttem össze a pasimmal csak szexnek indult de egymásba szerettünk, most ha mégsem jöttök össze legalább szexeltél egy jót :)
2012. nov. 4. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
elég naiv vagy,nehogy már szét tetted a lábad,mert Ő azt mondja,legyen már önbecsülésed
2012. nov. 4. 20:49
 5/9 Tomi8 válasza:
100%
Szia. Nem fog veled járni ez tuti. Csak meg akar fektetni. Előbb ismerjétek meg egymást, járjatok kicsit, aztán majd jön magától. Ha tényleg akar téged akkor kivárja, ha nem akkor mehet a levesbe.
2012. nov. 4. 20:50
 6/9 A kérdező kommentje:
hat en is gondoltam erre:) csak kicsit azert felek is tole hogy mi lessz ha rosszul sul el, ugyertem hogy pl. kilikad durex vagy ilyesmi
2012. nov. 4. 20:51
 7/9 A kérdező kommentje:
am mar ismerjuk egymast kb 2 eve es nyaltunk is mar ossze csak...na
2012. nov. 4. 20:53
 8/9 TOMAtm ***** válasza:
a szex hozza össze az embereket.a dinnyét is meglékeled mielőtt hazaviszed a piacon nem?
2012. nov. 7. 18:48
 9/9 anonim válasza:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
2012. nov. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!