Ismertek olyan embereket akik 19 évesek elmúltak és még szüzek illetve nem is smároltak vagy jártak még senkivel?
1 hónapja volt az első csókom a barátommal de nem érzem h bármiről is lemaradtam volna emrt eddig vártam.
20/L
Ugyan miért lenne szánalmas? Ha mások esetleg cikiznek miatta azzal nem szabad foglalkozni!
Egyébként ismerek ilyet, nem is kell messzire (sőt, sehova) mennem, személyem is ilyen.
22/f
Ilyen voltam én is. Nem kezdek el neten ismerkedni még mindig egy nagy 0 lenne a szerelmi életem, igaz, hogy így sem sokkal jobb. :D
21/N
Ismerek ilyen embert, én magam vagyok az :). Én is majdnem ebben a helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy 18 éves múltam. Nekem sem volt még senkim, sőt, még nem is jártam senkivel. Én azonban ezt nem tartom szánalmasnak, nehogymár' mások mondják meg nekem, hogy mi a jó. Ha lenne kedved, beszélgethetnénk egy kicsit.
18/F
Én mondjuk fiatalabb vagyok, de nekem sem volt még barátom.
És szerintem attól nem vagyunk rosszabbak, hogy még nem találtuk meg a megfelelőt, vagy nem adtuk magunkat oda egy jöttmentnek..:)
Igen ismerek. Ma vagyok 20 éves, és még nem volt barátnőm.
Nem az én hibámból, egyszerűen nem érdeklem őket. Nagyon rossz ebbe belegondolni, 20 éves lettemre, mikor velem nincs baj, sportolok, tanulok de ez kevés nekik :DD majd 10 év múlva jobban fogok nekik kelleni :)
20 F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!