18 múltam és még szűz vagyok. A mai világban ez nem normális. Miért nem találok egy kedves, megértő, szerető barátot?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 16:53
11/16 anonim válasza:
Én is szűz vagyok és 20on éves.
Remélem majd találok valakit.
12/16 anonim válasza:
ráérsz ne aggódj.. :)
én 23 évesen vesztettem el, későn értem ennyi.. azóta meg voltam majdnem 20 lánnyal, van ilyen is. :)
28/F
13/16 anonim válasza:
Teljes mértékben normális,csak az elfuserált liberalista világ tukmálja ránk ezeket az ideológiákat! Nyugi amikor eljön az ideje akkor ittlessz!
14/16 anonim válasza:
Nem normális... Inkább az a nem normális hogy ezt versenynek nézik... Meg az a nem normális aki erre versenyként is tekint...
15/16 anonim válasza:
Ahogyan az előző utalt rá, ez a világ a nem normális!
16/16 anonim válasza:
Járj el új helyekre, ahova esélyes, hogy eljár kedves megértő és szerető barátnak való is. Próbálj ki olyan hobbikat, amikben más emberek is szerepelnek. Ötletet nem tudok mondani, te jobban tudhatod, hogy ahol élsz ott milyen lehetőségek vannak.
Alapvetően a hétvégi bulikat érdemes elkerülni (ha ilyen célod van legalábbis), mert oda nagyrészt nem hosszútávú kapcsolatra vágyva mennek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!