Mit kéne tennem?
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy az elejéről kezdjem. A barátnőmmel most lesz három éve, hogy együtt vagyunk. Én 17 és fél éves vagyok, ő pedig 16, és a korához képest elég érett. Az én szüleim "enyhén" vallásosak, ami azt jelenti, hogy nem járnak templomba, meg semmi ilyesmi helyre, de ettől függetlenül hisznek istenben, és olvassák a bibliát is, ami mellett fenntartják az alap elveket, miszerint az esküvő előtti szex, vallás szempontjából nézve bűn.
Barátnőmmel már egy éve havi 3-4-szer (ami szerintem nem sok)szoktunk szeretkezni. Ma viszont, anyum elvonult telefonálni a szobámba egyik ismerősével, mert ott volt csend. körülbelül 10-20 percre rá bementem a szobámba, amikor még telefonált, és láttam (nem néztem közvetlenül oda, csak a szemem sarkába láttam )hogy az ágyamon, körülbelül fél méterre tőle a táskámból ki van esve, vagy kivéve az óvszer, amiből már egy darab el is fogyott. - Mintha misem történt volna, leültem a gép elé, ő pedig telefonált tovább, majd egy 5 perccel később kiment telefonálás közbe a szobámból. Azóta már eltelt vagy egy óra, de még nem volt képem odamenni hozzá. Abban sem vagyok biztos, hogy látta, mert aznap pont pakoltam a táskámban, és akár akkor is kieshetett. Pont olyan a színe, meg a mintája is hasonlít egy kicsit a táskám mintájára, amin rajta volt, szóval nem is túlságosan feltűnő.
Szerintem aki hasonló korban van, és hasonló ideje van együtt a párjával, az megérti, hogy nem igazán lehet ennyi időt kibírni anélkül, hogy ne szexelnénk.
Reggelente ő visz ki a buszmegállóba kocsival, ilyenkor csak ketten szoktunk lenni. Ha látta, akkor biztosan fel fogja hozni. Mit mondjak neki ez esetben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"miszerint az esküvő előtti szex, vallás szempontjából nézve bűn."
Hát, gáz szüleid vannak. Inkább felvilágosítanának a szexualitásról, a védekezési módokról. Vagy elfelejtették, hogy ők is voltak 17-16 évesek?
Szerintem mond meg az igazat,hogy éltek nemi életet.
Védekeztek ez egy jó dolog viszont te nem ragaszkodsz ennyire a vallási nézetekhez. Annak idején fiatalon házasodtak így könnyebb volt betartani a cölibátust,manapság ez már nem így van..
1.válaszoló! Szerintem egyáltalán nem "gázak" a szüleim, esetleg régimódiak, mivel az ő idejükben még sokan betartották ezt.
2. válaszoló! szerintem jól tettem, hogy ilyen hosszú szöveget írtam, mert aki nem képes egy ilyen "hosszú" szöveget végig olvasni, attól nem is várok választ mert valószínűleg amúgy sem lenne képes értelmes választ adni a kérdésemre.
3. Köszi a válaszod!
Ne aggódj.
A szüleid vallásosak, de te nem esküdtél fel arra, hogy szüzen esküdj. Ha kérdezi akkor őszintén válaszolj neki nyugodtan, hiszen az anyukád, nem akar neked rosszat. Hiszem, hogy megért majd.
Másfelől mond el neki, hogy te tervezed majd elvenni a barátnődet, nem fogod ott hagyni, így még az ő szemébe se legyen gond, hogy megtörtént köztetek az eggyé válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!