Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek korai 16 éves...

Szerintetek korai 16 éves korban elveszíteni? Mit kéne tennem? Többi lent.

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de anyukám nem engedi, hogy ott aludjak nála. Ezt azzal indokolja, hogy fiatal vagyok.

Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de tényleg úgy érzem, hogy készen lennék rá. Tájékozott vagyok ezzel kalcsolafban, a tanulmányi eredményeim kitűnőek, és a barátomat is kedvelik a szüleim.

Nem szeretném halogatni, mit tegyek?

2013. júl. 20. 23:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A f.asz nem csak éjszaka áll fel, ahogy mondja a régi magyar közmondás is. Nem értem az ilyen szülőket, nem lehet velük mit kezdeni. Vagy titokban alszol ott, vagy vársz. Vallási okai vannak vagy alapból ilyenek?
2013. júl. 20. 23:41
 2/21 anonim ***** válasza:
61%

"Mit tegyek?"

Mégis mit tennél? Felőlem féllábon állva a budi tetején,mikulásruhában elénekelheted a szovjet himnuszt,ha ahhoz van kedved..

Ebben a helyzetben meg:

-vagy meggyőzöd anyukádat

-titokban szexeltek

-nem szexeltek

Egyéb alternatíva nincs

2013. júl. 20. 23:42
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk vallásosak. Az igazság az, hogy talán túl jó kislány vagyok, de nem szeretném ezt a hátuk mögött megcsinálni. Megfordult a fejemben, de megoldható sem lenne. A barátom anyukája is beszélt a szüleimmel, de nem...
2013. júl. 20. 23:44
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vársz, rendes tőled, hogy ilyen becsületes vagy. 16 évesen jogod van lefeküdni valakivel, ha fáj a szüleidnek ha nem. Lehetőség biztos lenne rá csak találni kell. De lehet anyukádnak van rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban, erre is rákérdezhetsz. 1.voltam
2013. júl. 20. 23:48
 5/21 A kérdező kommentje:

Azt mondta, csak annyiról van szó, hogy fiatal vagyok.

Így is 10 hónapja együtt vagyunk. Nagyon jól tudom, és ebből is látszik, hogy nem csak szexre kellek neki. Azon kívül tudom, hogy pasiból van, és a 10 hónap hosszú idő. Persze nem csak miatta szeretném ezt, félreértés ne essék.

2013. júl. 20. 23:53
 6/21 Hanariko ***** válasza:
44%
mi az hogy 16 évesen joga van lefeküdni a barátjával? oké, elmúlt már 14 (vagy 13, nem tom) szal legális, de igazi joga ehhez csak 18 fölött lesz.
2013. júl. 20. 23:54
 7/21 anonim ***** válasza:
Úgy hogy ha úgy dönt h lefekszik vele a szülei nem jelenthetik fel ezért a srácot, mert nem történt megrontás.
2013. júl. 20. 23:58
 8/21 anonim ***** válasza:
42%

szerintem 16 évesen nyugodtan lefeküdhetsz a pasiddal, én is akkor vesztettem el:)

a szüleim nem tudtak róla, mivel ők nem nagyon örültek az ilyen dolgoknak, ezért mindent titokban csináltam ahogy a szexelést is:) bulizni is titokban kellett eljárnom..

nappal is lefeküdhettek, nem kell annak pont éjszaka történnie:)

2013. júl. 21. 00:01
 9/21 A kérdező kommentje:
Így van, viszont engem kirakhatnak otthonról. :D
2013. júl. 21. 00:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak valószínű, de a srác jól bírja azért 10 hónapig nem szexeltetek, becsüld meg :D
2013. júl. 21. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!