Szerintetek korai 16 éves korban elveszíteni? Mit kéne tennem? Többi lent.
10 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de anyukám nem engedi, hogy ott aludjak nála. Ezt azzal indokolja, hogy fiatal vagyok.
Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de tényleg úgy érzem, hogy készen lennék rá. Tájékozott vagyok ezzel kalcsolafban, a tanulmányi eredményeim kitűnőek, és a barátomat is kedvelik a szüleim.
Nem szeretném halogatni, mit tegyek?
"Mit tegyek?"
Mégis mit tennél? Felőlem féllábon állva a budi tetején,mikulásruhában elénekelheted a szovjet himnuszt,ha ahhoz van kedved..
Ebben a helyzetben meg:
-vagy meggyőzöd anyukádat
-titokban szexeltek
-nem szexeltek
Egyéb alternatíva nincs
Azt mondta, csak annyiról van szó, hogy fiatal vagyok.
Így is 10 hónapja együtt vagyunk. Nagyon jól tudom, és ebből is látszik, hogy nem csak szexre kellek neki. Azon kívül tudom, hogy pasiból van, és a 10 hónap hosszú idő. Persze nem csak miatta szeretném ezt, félreértés ne essék.
szerintem 16 évesen nyugodtan lefeküdhetsz a pasiddal, én is akkor vesztettem el:)
a szüleim nem tudtak róla, mivel ők nem nagyon örültek az ilyen dolgoknak, ezért mindent titokban csináltam ahogy a szexelést is:) bulizni is titokban kellett eljárnom..
nappal is lefeküdhettek, nem kell annak pont éjszaka történnie:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!