Szerintetek korai 16 éves korban elveszíteni? Mit kéne
tennem? Többi lent.
Figyelt kérdés
10 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de anyukám nem engedi, hogy ott aludjak nála. Ezt azzal indokolja, hogy fiatal vagyok.
Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de tényleg úgy érzem, hogy készen lennék rá. Tájékozott vagyok ezzel kalcsolafban, a tanulmányi eredményeim kitűnőek, és a barátomat is kedvelik a szüleim.
#00.01-es kérdező: Tudom, hogy lenne rá mód, de valahogy tisztességtelennek tartanám a szüleimmel szemben. Ha meg már első, akkor ne egy bokorban csináljuk fényes nappal! :)
2013. júl. 21. 00:05
12/21 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidtől, hogy nekik mér lesz jobb, hogy ha ti nem fekszetek le? 16 éves vagy el tudod dönteni mit akarsz. és meddig kéne várnod még szerintük? 18 éves korodig ?
2013. júl. 21. 00:07
13/21 anonim válasza:
miért lenne borkorban?:) ha elmennek otthonról, vagy bármi akkor is megtörténhet. vagy pl ha elutaznak szülei, azt mondod ott alszol egy barátnődnél és meg is van a romantikus este:D
abban meg nem tudok segíteni hogy nem tartod ezt igazságosnak szüleiddel szemben, mert nekem ilyen gondom nem nagyon volt:) örültem ha ki tudtam lógni valahova.
2013. júl. 21. 00:08
14/21 A kérdező kommentje:
A barátom anyukája teljesen támogatna minket, beszélt is a szüleimmel, de ők azt mondták, 17 éves koromban esetleg. 10 hónap után ha nem sikerül egyhamar dűlőre jutnunk, nem várok csaknem egy évet.
2013. júl. 21. 00:11
15/21 anonim válasza:
barátod hány éves?
2013. júl. 21. 00:12
16/21 A kérdező kommentje:
17 lesz augusztusban.
2013. júl. 21. 00:14
17/21 anonim válasza:
sajnállak szopatnak rendesen a szülők...
2013. júl. 21. 00:16
18/21 anonim válasza:
beszélj minél többet anyukáddal! eleinte nekem is fel volt háborodva, és azon aggódott, hogy gyerekesen viselkedünk, nem védekezünk megfelelően, a barátom szülei rosszakat gondolnak rólam stb. próbáld meg eloszlatni a kételyeit, és meg fog lágyulni. 17/L
2013. júl. 21. 02:05
19/21 anonim válasza:
Én is 16 voltam amikor elveszítettem. Nekem sem engedte meg anyum, hogy ott aludjak a barátomnál, de ilyen éjfélig kb. mindig ott lehettem és egyszer úgy döntöttem, hogy készen állunk rá és megtörtént. Nem bántam meg és nagyon jó volt. Anyumnak nem mertem elmondani majd csak 4 hónappal azután. Az volt a fura, hogy azon jobban kiakadt, hogy nem mondtam el neki mint azon h végül is megtörtént persze az sem tetszett neki ugyan ezt mondta, hogy fiatal vagyok. Aztán egy idő után belátta, hogy védekezünk normálisan nincs semmi gond és a srác sem bunkózik velem meg nem hagyott ott és megbékélt a tudattal viszont még ezután sem engedte, hogy ott aludjak :/ nem értem miért. Pedig nekem is mondta, hogy nem kell még ez fiatal vagyok meg meg ne tudja, hogy a barátom rá vett meg ilyenek mert akkor mehetek innen.. de nem volt vészes. Ezen ne aggódj, hogy kirak otthonról.
2013. júl. 21. 13:55
20/21 anonim válasza:
hát, én a nővérem esetét mondom el. igaz, én 14 vagyok de már beszéltünk erről a nővéremmel, anyával még nem :D
szóval ő 16 évesen lett szerelmes először és ebben a korban is veszítette el, azzal akit még mindig szeret (20 éves). Megbeszélte anyával és igaz, nekünk könnyű dolgunk van vele, mert engedékeny és megértő. szerintem ha te is egy kicsit elmondod, hogy ez neked milyen érzés, hogy gátol ebben, akkor könnyebb lesz. a tudta nélkül szerintem ne feküdj le vele, mert abból baj lehet később. mondd el neki, hogy teljesen érettnek érzed magad ehhez (ha tényleg így vagy vele) és hogy szereted a barátodat. mondd el neki azt is, hogy már 'tájékozott vagy ezzel kapcsolatban', vagyis utánanéztél, biztonságra is gondoltál, stb. :) nem könnyű, de meglesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!