Mit kéne most tennem?
Figyelt kérdés
Még csak 13/L vagyok, de már mindenki piszkál azzal, hogy veszítsem el a szüzességemet. De én nem akarok a tini ribizlihajtások közé tartozni, akik több férfivel voltak, mint amennyiszer a googlet használták. Lehet mégis elkéne veszítenem? Én túl korainak tartom, és 18 éves koromig legalább nem is akarom elveszíteni. De azt sem akarom, hogy piszkáljanak emiatt.2014. jan. 23. 19:51
1/12 anonim válasza:
Várni addig amíg te jónak látod. Nem kell olyan lotyónak lenned mint a mai lányok többségének.
2/12 anonim válasza:
Ne veszítsd el a szüzességed! Azok a lányok/fiúk nagyon nagy barmok lehetnek... Ne foglalkozz velük! :)
3/12 anonim válasza:
Nos nem időre veszitjük el, és nem baráti unszolásra.
Akkor veszítjük el, ha szeretünk valakit, és úgy érezzük vele aztán akarunk szeretkezni. A többi ideológia gyártás
5/12 anonim válasza:
13 évesen? eszedbe se jusson! 15 körül már oké, de 13 évesen nincs kifejlődve a szervezet
6/12 anonim válasza:
Tudod... pont tegnap hallottam így fél füllel egy ribizli kinézetű lányt, aki a húszhoz közel jár arról beszélgetni a barátnéjával, hogy ő megbánta, hogy 16 évesen elveszítette. Te 13 évesen még csak egy kislány vagy. Ne foglalkozz az ostoba osztálytársaiddal. Nem kell az ő szintjükre süllyedni! Azért mondják, mert elképesztően buták. Hidd el!
7/12 anonim válasza:
13 éves vagy és ezzel piszkálnak? Pff... Majd te megad eldöntöd, és ne az elsö lehetséges alkalomkor. Ilyen alkalmad csak egy lesz az életedbe,
8/12 anonim válasza:
Ha van egy csöpp eszed, nem hallgatsz a sok hülyére! Nehogy megtedd!!!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi minden értelmes választ! :)
Örülök, hogy nem csak én vagyok úgy, hogy ilyenkor még túl korai lenne elveszteni.
2014. jan. 24. 08:41
10/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Pont azok nem normálisak, akik azért piszkálnak, mert Te az vagy! Az értelmi szintjük messze a béka feneke alatt van! Ne süllyedj el Te is odáig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!