Mit kéne most tennem?
Na most... Én nem ítélem el azokat, akik korán veszítették el (én sem húztam sokáig, 14 voltam), feltéve, ha tényleg akarják, biztosak magukban, és fel vannak készülve (van ilyen, ha hihetetlen, akkor is.)
Az viszont a legnagyobb butaság lenne, ha azért akarnál minél előbb túlesni rajta, mert mások emiatt cikiznek.
Neked saját magadnak kell érezni, hogy eljött az idő, és nem utolsó sorban a megfelelő fiú, akit te érdemesnek tartasz arra, hogy "Igen, na Ő az, akivel akarom".
Engem sokszor leszóltak itt is, hogy 14 évesen felelőtlenség volt, meg hülye voltam, stb. De nem.
Mielőtt megismertem azt a fiút, volt egy másik, akit alig ismertem, mindketten szüzek voltunk, és túl akartunk lenni rajta. Ott álltunk egymással szemben anyaszült meztelenül, mikor úgy döntöttem, NEM. Legalábbis nem így, nem ilyen körülmények között.
Nem sokkal később kaptam tőle egy sms-t "Te nem voltál rá hajlandó... hát más megtette, nem fogok rád várni".
Mondanom sem kell, többet nem találkoztunk. Szerintem ha lefekszem vele, sem alakult volna másképp.
Kb 3 hónapra rá ismertem meg az illetékest, akivel egy pillanatig sem volt kérdés, hogy megtegyük-e. És egyáltalán nem bántam meg.
Lényeg:
Ne az időtől meg másoktól tedd függővé, gyakorlatilag senkinek semmi köze hozzá (ha elveszíted, akkor se, mert a te dolgod), de azért tedd, mert tényleg akarod.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!