Szerintetek mit kéne tennem? 19/f
Szerintem nem éri meg... egyrészt, ha szóba kerül, hogy hogy vesztetted el az gáz ill, ha túl leszel rajta az csak egy dolog lesz. Érdemesebb egy olyan emberrel elveszíteni, akit igazán szeretsz.
21/F
A diszkóba lehet találni ingyen is "k.vát" :) És ráadásul senki italába nem kell keverned semmit.
Am ha nem érzed magad szépnek, nyerőnek a csajoknál akkor lehet tényleg benevezhetsz egy pr.stiba...
Ha viszont különösebb gond nincs veled, akkor inkább várj még... Lehet h számodra ciki h nem voltál még nővel, de ezt rajtad kívül nemigen kell tudnia senkinek :)
Tehát: ha össze jössz egy csajjal aki már nem szűz, nem kell neki megmondani h te még az vagy, szerintem nem fog kiderülni, hacsak nem leszel extra hiper szuper béna, de olyan szerintem meg nincs :)
P.rnót már láttál szerintem és nem sok eltérés van a között meg a való élet között ugyan azt kell csinálnod mint amit ott láttál...
úgyhogy titokban is tarthatod a csajod előtt :)
Útszéli prosti akinek aznap Te vagy a tizedik? Gratulálok.
Ha majd megismerkedsz egy lánnyal ideális téma lesz egy hangulatos vörösboros vacsora mellé, hogy anno ki mikor, hogyan.
GONDOLKODNI !!!
Még ennél is később elveszteni is nagy ügy... Ki nem sz*rj* le? Jahogy a haveroknak megfelelni, meg mi1más? Hát arra is pont sz*rni kell...
Én is 19f vagyok.És én is szűz.Én még várok max 1 évig,ha nem jön össze akkor irány a prosti.Szerintem háát...:s:sjókérdés
1 idő után már fizikailag belebetegszik az ember.pl.mint én
Tedd azt amit jónak látsz,csak te döntheted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!