Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mit kéne tennem? 19/f

Szerintetek mit kéne tennem? 19/f

Figyelt kérdés
19 vagyok és szűz,prosti szóba jöhet? eddig semmi nem jött össze..kb 14 éves korom óta rohadtul böki a csőröm ez az egész..So megérné elmenni valami prostihoz? Lehet jobban érezném magam :/
2011. jún. 21. 04:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg... egyrészt, ha szóba kerül, hogy hogy vesztetted el az gáz ill, ha túl leszel rajta az csak egy dolog lesz. Érdemesebb egy olyan emberrel elveszíteni, akit igazán szeretsz.

21/F

2011. jún. 21. 07:30
 2/11 anonim válasza:
uh, ez nehéz kérdés. sok elv azt diktálja hogy az mondjam: "nem éri mg, meg kell várnod az igazit". de én utálom a kegyes hazugságot, és értem hogy hogy érzed magad, tehát azt mondom hogy lehet hogy jobb lenne. talán. én még nem próbáltam. érzem hogy el vagy keseredve, ezen pedig még a prosti is segíthet. talán jó ötlet
2011. jún. 21. 09:45
 3/11 Xaba89 ***** válasza:
5%
minnek prostit??? elmesz egy buliba egy kis Robbitusint be tudsz te is szerezni, par tablettat belenyomsz a csaj italaba es megeroszakol teged:)) xal egy kurv kb 20000 Ft egy doboz Robitusin vagy barmilyen dextrometrofan tartalmu gyogyszer nem haladja meg a 2000 Ft nah meg a pohar tequilla amibe kevered xal durvan se haladod meg a 3000 Ftt:P sok sikert.
2011. jún. 21. 11:55
 4/11 anonim válasza:
Az előttem szólónak csak gratulálni tudok....
2011. jún. 21. 12:11
 5/11 Xaba89 ***** válasza:
52%
jo meglodas mi?:D gazdasagi valsagban tul drage egy csaj ezert torekedjunk a minimalis kiadasra. Tiszta kozgazdasagi kurzus:))
2011. jún. 21. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért,te ezt szoktad csinálni?Behalok tőled xDDDD
2011. jún. 21. 14:07
 7/11 Xaba89 ***** válasza:
Nem de vegso megoldasnak megfelelne:P
2011. jún. 21. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:

A diszkóba lehet találni ingyen is "k.vát" :) És ráadásul senki italába nem kell keverned semmit.

Am ha nem érzed magad szépnek, nyerőnek a csajoknál akkor lehet tényleg benevezhetsz egy pr.stiba...

Ha viszont különösebb gond nincs veled, akkor inkább várj még... Lehet h számodra ciki h nem voltál még nővel, de ezt rajtad kívül nemigen kell tudnia senkinek :)

Tehát: ha össze jössz egy csajjal aki már nem szűz, nem kell neki megmondani h te még az vagy, szerintem nem fog kiderülni, hacsak nem leszel extra hiper szuper béna, de olyan szerintem meg nincs :)

P.rnót már láttál szerintem és nem sok eltérés van a között meg a való élet között ugyan azt kell csinálnod mint amit ott láttál...

úgyhogy titokban is tarthatod a csajod előtt :)

2011. jún. 22. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Útszéli prosti akinek aznap Te vagy a tizedik? Gratulálok.

Ha majd megismerkedsz egy lánnyal ideális téma lesz egy hangulatos vörösboros vacsora mellé, hogy anno ki mikor, hogyan.

GONDOLKODNI !!!

Még ennél is később elveszteni is nagy ügy... Ki nem sz*rj* le? Jahogy a haveroknak megfelelni, meg mi1más? Hát arra is pont sz*rni kell...

2011. jún. 22. 22:05
 10/11 anonim válasza:

Én is 19f vagyok.És én is szűz.Én még várok max 1 évig,ha nem jön össze akkor irány a prosti.Szerintem háát...:s:sjókérdés

1 idő után már fizikailag belebetegszik az ember.pl.mint én

Tedd azt amit jónak látsz,csak te döntheted el.

2011. jún. 23. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!