A kérdés csak elméleti de inkább most érdeklődnék. A lényeg hogy 5 éves koromban megerőszakoltak szóval már nem vagyok szűz. 14 éves vagyok egyébként. Ha majd pár év múlva úgy alakul a dolog hogy lesz barátom, hogy mondjam el neki? Még 16-17 évesen is kínos lenne (maga a tény hogy már nem vagyok szűz) és az erőszakon kívül is történt már pár olyan dolog amit inkább eltitkolnék. Persze ezek úgyis kiderülnének és hülyeség lenne azt mondanom hogy még nem voltam senkivel.
2014. márc. 13. 13:54
1/7 anonim válasza:
sajnálom a ami veled történt:((
Gondolom majd olyan sráccal akarod akivel komoly szerelmen alapuló kapcsolatod van, tehét mindneképp öszintének kell lenned. Fontos lesz hogy angyon megértö legyen mert akár jöhetnek elö emlékek vagy ilyesmi ami miatt nem lesz olyan könnyű a behatolás. Egyébként tuti igy is kellemetlen lesz mivel nincs hozzászokva a hüvelyed tehát a feszitö érzés igyis meglesz majd.
2014. márc. 13. 13:59
2/7 anonim válasza:
ha azt mondod hogy szűz vagy biztos óvatos lesz veled. Ha azt mondod nem vagy az, akkor nem fog annyira vigyázni. Ha azt mondod, hogy megerőszakoltak, de te ezt titokban tartod, nem tudják, akkor inkább annak mondd el akit igazán szeretsz majd.
2014. márc. 13. 14:00
3/7 anonim válasza:
Én elmondnám, már csak azért is, hogy rendesen figyeljen oda rám, legyen gyengéd, türelmes. Egy komoly, hosszú kapcsolatban biztosan a fiúnak is fontos lesz, hogy ezt megosztod vele.
De ha neked úgy könnyebb lenne, hogy nem mondod el, szerintem abban sincs semmi rossz.
Ha attól félsz, hogy nem fogsz vérezni, amikor először együtt leszel az igazival, és abból arra fog gondolni, hogy nem vagy szűz, azon szerintem nem kell aggódni, van aki nem is vérzik akkor vagy nagyon kicsit, nem is lehet észrevenni.
2014. márc. 13. 14:03
4/7 anonim válasza:
Őszintén mondd el, hogy mi történt Veled. Viszont csak olyan fiúval kezdj testi kapcsolatot, akiről biztosat tudod, hogy tényleg szeret és maximálisan bízol benne! Amíg egy kicsit is bizonytalan vagy, addig pettingbe se menj bele!!!
2014. márc. 13. 15:11
5/7 anonim válasza:
ha lesz egy komoly kapcsolatod, akkor mond el. de vigyázz, hogy ne ilyen féregnek mond el aki csak szexet akar.
2014. márc. 13. 17:05
6/7 anonim válasza:
Szegény :( Amúgy hülyeség amit gondolsz, ez egyáltalán nem kínos rád nézve. Én még szűzként kezelnélek mindenképp.
2014. márc. 14. 15:29
7/7 anonim válasza:
Én sajnállak:)) nekem a barátnőm volt így mond el neki, hogy megerőszakoltak mert ha szeret megérti mint ahogy én is megértettem és óvatos voltam nagyon ha azt mondod, hogy szűz vagy akkor lehet, hogy túlságosan fog fájni....:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!