Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális a viselkedésem?

Normális a viselkedésem?

Figyelt kérdés

Á. tetszett, 4 hónapig, nem volt semmi. Unokabátyja D. tetszik most,vele össze szeretnék jönni,de közben Á. legjobb barátjával kavarok, N.-nel, akivel néha smárolok és megujjaz. Szűz vagyok még, tehát nem értem miért igénylek ennyi foglakozást?! van ez így mással is, és ez normális?

18/L

2010. jan. 31. 18:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Csodálkozunk, hogy milyen gonoszak az emberek és milyen rossz a világ. Aztán meg nem vesszük észre, hogy mi alakítjuk a világot a tetteinkkel. Sokszor nem vesszük észre, hogy mi magunk tehetünk a bonyolultá váló életről, szenvedésről....Aki szeretné, hogy tiszteljék vagy "elvárja" a hűséget annak nem célszerű bonyolítani az életét. És igen igaz, hogy a rendes srácok kihalóban vannak. Vagy elbújnak, mert nem kell nekik ez a bonyodalom. Bocsánat de soha nem értettem, hogy az igénytelen srácokra miért buknak a gyönyörű lányok és a helyes, normális srácok meg miért nem kellenek. Illetve tudom a választ, de nem értem. Szerintem ha elfogadod, inkább rendezd a gondolataidat, érzéseidet és nem lesz szükséged egyszerre több srácra. 33F
2010. febr. 6. 19:51
 32/35 anonim ***** válasza:

Kezdek rettegni a 3-mas számtól:D

18 évesen pont én is 3rom fiúval ismerkedtem egyszerre, de ők nem ismerték, és nem is tudtak egymásról:)

De én még csókot se engedtem egyiknek sem...

De végülis hasonló.

Nem azzal van a baj, hogy kavarsz a fiúkkal:)

Fiatal vagy, ismerkedj nyugodtan:)

DE

Ezt tényleg komolyan elhiszed, hogy egyik sem tud a másikról?:)

Ne röhögtess, szerintem most is együtt söröznek, és épp téged beszélnek ki!

Vigyázz, mert megfordulhat a dolog! Lehet, hogy ők fognak kihasználni téged!

Ha az egyikbe bele szeretsz(vagy kettőbe), és akkor derül ki, hogy kihasználtak, akkor bizony hatalmasat fogsz kopanni:)

Tehát, legyél észnél!

2010. febr. 6. 22:21
 33/35 anonim ***** válasza:
szívesen csókolgatnálak meg ujjaználak én is:)
2010. febr. 6. 23:28
 34/35 anonim ***** válasza:

Ha már felteszed ezt a kérdést, akkor nem teljesen.

Állapodj meg egy srác mellett.

Anno nekem is volt hasonló időszakom, bár nekem csak a fantáziám volt piszkos... Mikor észrevettem magamon,hogy kissé szemérmetlen a gondolkodásmódom, akkor azt mondtam,hogy most elég, egy ideig hanyagoljuk a pasikat, ameddig helyreáll a személyiségem.

Talán neked is egy kis szünet kellene, pasik nélkül,hogy át tudd gondolni, mit is akarsz valójában és kivel.

(Tudod a qrvaság nem csak abban mutatkozik meg,hogy hány emberrel szexeltél...!!!)

2010. febr. 8. 14:01
 35/35 anonim ***** válasza:
Jó tanács, vagy D.vel gyere össze, vagy keféltesd meg magad N.-nel, vagy... keress egy normális kapcsolatot.
2010. febr. 10. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!