Normális a viselkedésem?
Á. tetszett, 4 hónapig, nem volt semmi. Unokabátyja D. tetszik most,vele össze szeretnék jönni,de közben Á. legjobb barátjával kavarok, N.-nel, akivel néha smárolok és megujjaz. Szűz vagyok még, tehát nem értem miért igénylek ennyi foglakozást?! van ez így mással is, és ez normális?
18/L
Kezdek rettegni a 3-mas számtól:D
18 évesen pont én is 3rom fiúval ismerkedtem egyszerre, de ők nem ismerték, és nem is tudtak egymásról:)
De én még csókot se engedtem egyiknek sem...
De végülis hasonló.
Nem azzal van a baj, hogy kavarsz a fiúkkal:)
Fiatal vagy, ismerkedj nyugodtan:)
DE
Ezt tényleg komolyan elhiszed, hogy egyik sem tud a másikról?:)
Ne röhögtess, szerintem most is együtt söröznek, és épp téged beszélnek ki!
Vigyázz, mert megfordulhat a dolog! Lehet, hogy ők fognak kihasználni téged!
Ha az egyikbe bele szeretsz(vagy kettőbe), és akkor derül ki, hogy kihasználtak, akkor bizony hatalmasat fogsz kopanni:)
Tehát, legyél észnél!
Ha már felteszed ezt a kérdést, akkor nem teljesen.
Állapodj meg egy srác mellett.
Anno nekem is volt hasonló időszakom, bár nekem csak a fantáziám volt piszkos... Mikor észrevettem magamon,hogy kissé szemérmetlen a gondolkodásmódom, akkor azt mondtam,hogy most elég, egy ideig hanyagoljuk a pasikat, ameddig helyreáll a személyiségem.
Talán neked is egy kis szünet kellene, pasik nélkül,hogy át tudd gondolni, mit is akarsz valójában és kivel.
(Tudod a qrvaság nem csak abban mutatkozik meg,hogy hány emberrel szexeltél...!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!