Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúknál is ugyanakkora...

A fiúknál is ugyanakkora szerepet játszik, hogy kivel veszítik ell mint a lányoknál?

Figyelt kérdés
Úgy értem, általában a lányoknál azért kialakul egy kötődés ahhoz a fiúhoz, még a kapcsolat vége után is talán... A fiúknak is ennyit jelent, hogy kivel volt az első? Ilyen téren kialakul valami kötődés náluk ahhoz a lányhoz?:)
2014. dec. 6. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Nem, mi érzelemmentes robotok vagyunk.
2014. dec. 6. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem fontos.
2014. dec. 6. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:
első: nem így értettem:) csak mondjuk, ha jön egy lány akivel nagyobb a szerelem,esetleg hosszabb a kapcsolat, több és esetleg jobb együttlétek, akkor ha véget ér a kapcsolat ilyen téren ahhoz a lányhoz kötődtök inkább vagy az elsőhöz?:)
2014. dec. 6. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem, nekem az volt az elsőnél a szempont, hogy nem tudtam hogy az a szex, amit csinálunk...

A másodiknál, amit már én akartam, annál a fene tudja...

2014. dec. 6. 13:59
 5/6 To7ka ***** válasza:
Nem hiszem, hogy kötődnénk az elsőhöz évekkel később csak azért, mert Ő volt az első. Szerintem ez lányoknál is előfordul.. De emlékszünk rá természetesen.
2014. dec. 6. 14:13
 6/6 anonim válasza:
Nekem fontos
2014. dec. 14. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!