Lányoknál hány éves kortól ciki a szüzesség?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 10:53
1/6 anonim válasza:
a mai világban egy nőnek inkább már az a ciki, hogy mindenféle prolival összefekszik
túl sok ész nem kell ahhoz, hogy szétrakja a lábait egy lotyó
2/6 anonim válasza:
Nem ciki. 60 évesen se, 12 évesen meg főleg nem. Semmilyen korban nem ciki. Nem, nem, nem. Miért lenne az? Ha ő nem találta meg a párját, akkor mi van? Na, bumm, nem szexelt még, te jóóóóóóó ég.:)
3/6 anonim válasza:
Szerintem a szüzesség egyáltalán NEM CIKI dolog. Ez nem egy népszerűségi verseny!!!Sőt manapság már inkább erény, hogy ha egy csak elmúlt 15 és még szűz. NEM KELL SIETNI NEM KELL KAPKODNI, jön az ha jönnie kell. És ami legfontosabb, ne azért veszítsd el mert cikinek tartod. Akkor veszítsd el ha egy olyan fiúval/ lánnyal vagy akit szeretsz és ő is viszont szeret.
4/6 WheneverYouWant válasza:
Olvastam két kommentet... azt írogatják itt neked hogy nem ciki... hát ezt nem ők fogják eldönteni... nekem sem ciki hogyha az vagy... a lényeg hogy mikor a barátnőid megkérdezik akkor te hogy érzed... Valószínűleg úgy érzed hogy ciki ezért fogant meg ez a kérdés.
Az más kérdés ha azt kérdezed hogy baj -e?
Az megint más kérdés hogy ez egy pasit zavar e akár még akkor is ha 20 éves elmúltál...
Nem baj és minket nem zavar... Legalább is engem egyáltalán nem zavarna ha valakit én vezethetek be ebbe a világba...
Életkorhoz meg főleg ne próbáljuk már ezt kötni...
6/6 Anna126 válasza:
A szüzesség sohasem lesz kínos, semmilyen életkor felett! Ez egy kincs a nőknek, amit nem számít mikor adnak oda valakinek, a lényeg hogy olyan valakit ajándékozz meg vele aki megérdemli! Nem szabad hogy a mai társadalomban kialakult téveszmék megtévesszenek! A szüzesség NEM ciki! Ez olyan hogy ha meglátsz egy embert az utcán nem csókolod meg, mert az is a tiéd, az első csókod! Ugyanolyan a szüzességed is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!