25 feletti szüzesség lányoknál nagyon ciki?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 15:15
2/37 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat szeretnék hallani köszönöm előre is
2014. ápr. 12. 15:17
3/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de gondolom nem akarsz ismerkedni se.
25F.
5/37 A kérdező kommentje:
Félénk vagyok megfontolt és szigorúan neveltek ja és válogatós
2014. ápr. 12. 15:19
7/37 anonim válasza:
Saját dolgod, senki nem ítélhet el érte :-) Szerintem meg tökre nem gáz.
8/37 anonim válasza:
Ez kamu. Először inkább nem jött össze, aztán annyira már nem is kerested, most meg már a gátlások tartanak vissza.
Szigorú nevelés... Aki akar, főleg nőként, az megcsináltatja magát. De amúgy nem értem, nőként nem érné meg végre lefeküdni valakivel? Biztos lenne jelentkező, nőknél ez nem probléma.
9/37 A kérdező kommentje:
Rengeteg jelentkező lenne de én egyszerűen nem vagyok olyan aki egy éjszakás kapcsiba belemegy
2014. ápr. 12. 15:23
10/37 anonim válasza:
Feltettek már pár hasonló kérdést. Szerintem nem ciki, én is az vagyok még. Nem kell erőltetni, ha készen állsz rá csak akkor történjen meg az első együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!