Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan nagy, , kincs" a...

Miért olyan nagy, , kincs" a szüzesség lányoknál? L

Figyelt kérdés

Mindenhol csak azt hallani hogy szűzként csak azzal feküdj le,akit szeretsz,az első nagyon fontos,stb.Szerintem egyáltalán nem.Minek ,,tartogassam" magam egy embernek,akivel előbb-utóbb szétválnak útjaink?A mai világban NAGYON ritka az olyan srác,aki ezt nézi valamibe.

Szűzként írom,ennek az egésznek semmi értelme.

Nektek mi a véleményetek?

2014. máj. 19. 17:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mert szüzességből csak egy van és jó elsőnek lenni. Ezenkívül a szüzek roppant szűkek és taníthatóak.
2014. máj. 19. 17:05
 2/11 anonim ***** válasza:
ez hülyeség... én azzal feküdtem le, akit szerettem, mégis egy nagy sz....r volt:S
2014. máj. 19. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindegyik kapcsolatomat ugy kezdtem, hogy szerelmes voltam, tehát érzelmileg közel voltunk egymáshoz, az első együttlétem is igy történt.
2014. máj. 19. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert az első szexuális élmény -valószínűleg- befolyásolja a hozzáállásod a szexhez.

Ráadásul ha egy idegennel veszíted el, le fogja szarni, hogy neked fáj, kellemetlen, viszont ha olyannal feküdsz le elsőnek, aki szeret, az vigyázni fog rád.

2014. máj. 19. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

A lányokat, nőket még mindig "tárgyi nyereményként", "meghódítandó díjként" kezelik. (Felhívom a figyelmeteket a sokak által előszeretettel használt "kulcs és zár" hasonlatára). Még ma is ott tartunk, hogy a mélyen gyökerező vallási értékrend és elvárások dominálnak a társadalomban - miszerint egy nő akkor értékes, ha érintetlen. Néha elgondolkozom, ha maga a szexualitás nem lenne akkora tabu, ugyanennyire számítana-e a szüzesség.

Egyébként pedig nem elsőnek jó lenni, hanem Utolsónak.

2014. máj. 19. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
hagyomány az oka. Annó amikor ezt kitalálták még semmit sem tudtak a szexualitásról, de ugye nem volt mindegy, hogy az utód (és a vagyon örököse) kitől van. Igy próbálták elejét venni ezeknek a problémáknak. Jól tükrözi, hogy mennyit tudtak a dologról, elvégre szüzen is lehet teherbe esni, szóval valójában ennek sosem volt értelme, de ezt annó nem tudták csak mi most.Aztán persze ott volt a kereszténység is, ahol ugye a nőnek még élvezni sem volt szabad a szexet, mert az az ördögtől való. Szóval egy ilyen kultúrkör alakult ki. És persze ahogy halad a fejlődés ennek már egyre inkább nincsen jelentősége, de még eltart egy darabig amig teljesen kihal ez a tévképzet, ahogy sok más is kihalt már. Vannak még ilyen dogmák ebben a kultúrkörben, szépen lassan át fog alakulni, ki fognak halni. Az erkölcs, és a szokások nagyon sokat változtak, és még nagyon sokat fognak is :)
2014. máj. 19. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
társadalmi normák miatt, de szerintem az egész egy ki*aszott nagy hülyeség. én 16 évesen vesztettem el egy egyéjszakás "kalandban",és egyáltalán nem bánom, sőt, jó élmény volt :) amúgy gondoljatok bele, hogy megy ez a gimiben: ha nem vagy szűz, akkor rögtön r1banc vagy, ha viszont még pasid sem volt, akkor biztos senkinek sem kellesz...az eredmény mindig az, hogy veled van a baj. :( 18L
2014. máj. 19. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
mert általában fáj.. és azért szerintem nem mindegy hogy egy éjszakás kaland vagy egy kapcsolat alatt történik..én a mai napig emlékszem arra ahogy elveszítettem.. de mondjuuk az ilyen 8-10 együttlére nagyon nem..
2014. máj. 19. 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem egy nagy dolog. Én most 20 évesen vesztettem el, aztán mégis pofára estem, kicsit sem volt figyelmes, hatalmasat is csalódtam, persze vége is lett a kapcsolatnak. Szóval semmivel nem volt jobb, hiába olyannal tettem akit szerettem...

20/L

2014. máj. 19. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:
61%

Én nem tartom kincsnek, sose tartottam annak. Túlértékelt dolog.

Az pedig, hogy olyannal feküdj le, akit szeretsz..

Szerintem olyannal, akiben megbízol. Ez adott esetben lehet a barátod is, akit szeretsz, akivel együtt vagy, de ha épp nem ilyen illetőről van szó, akkor a lényeg, hogy megbízz benne.

Sok kalandom volt már, de egyik sem idegennel. Mindegyiket ismertem, kedveltem, megbíztam bennük. Aztán egy éjszaka, több alkalom, netán hosszú kapcsolat..

Az elsőnél sem kell várni hónapokat, éveket, a lényeg, hogy neked jó legyen, jól érezd magad.

Aztán persze ez nem garancia arra, hogy jó is lesz.

A szüzesség pedig önmagában egy túlértékelt dolog, hála a jó égnek a párom is hasonlóan látja mint én.

2014. máj. 19. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!