Miért olyan nagy, , kincs" a szüzesség lányoknál? L
Mindenhol csak azt hallani hogy szűzként csak azzal feküdj le,akit szeretsz,az első nagyon fontos,stb.Szerintem egyáltalán nem.Minek ,,tartogassam" magam egy embernek,akivel előbb-utóbb szétválnak útjaink?A mai világban NAGYON ritka az olyan srác,aki ezt nézi valamibe.
Szűzként írom,ennek az egésznek semmi értelme.
Nektek mi a véleményetek?
Mert az első szexuális élmény -valószínűleg- befolyásolja a hozzáállásod a szexhez.
Ráadásul ha egy idegennel veszíted el, le fogja szarni, hogy neked fáj, kellemetlen, viszont ha olyannal feküdsz le elsőnek, aki szeret, az vigyázni fog rád.
A lányokat, nőket még mindig "tárgyi nyereményként", "meghódítandó díjként" kezelik. (Felhívom a figyelmeteket a sokak által előszeretettel használt "kulcs és zár" hasonlatára). Még ma is ott tartunk, hogy a mélyen gyökerező vallási értékrend és elvárások dominálnak a társadalomban - miszerint egy nő akkor értékes, ha érintetlen. Néha elgondolkozom, ha maga a szexualitás nem lenne akkora tabu, ugyanennyire számítana-e a szüzesség.
Egyébként pedig nem elsőnek jó lenni, hanem Utolsónak.
Szerintem sem egy nagy dolog. Én most 20 évesen vesztettem el, aztán mégis pofára estem, kicsit sem volt figyelmes, hatalmasat is csalódtam, persze vége is lett a kapcsolatnak. Szóval semmivel nem volt jobb, hiába olyannal tettem akit szerettem...
20/L
Én nem tartom kincsnek, sose tartottam annak. Túlértékelt dolog.
Az pedig, hogy olyannal feküdj le, akit szeretsz..
Szerintem olyannal, akiben megbízol. Ez adott esetben lehet a barátod is, akit szeretsz, akivel együtt vagy, de ha épp nem ilyen illetőről van szó, akkor a lényeg, hogy megbízz benne.
Sok kalandom volt már, de egyik sem idegennel. Mindegyiket ismertem, kedveltem, megbíztam bennük. Aztán egy éjszaka, több alkalom, netán hosszú kapcsolat..
Az elsőnél sem kell várni hónapokat, éveket, a lényeg, hogy neked jó legyen, jól érezd magad.
Aztán persze ez nem garancia arra, hogy jó is lesz.
A szüzesség pedig önmagában egy túlértékelt dolog, hála a jó égnek a párom is hasonlóan látja mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!