Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan nagy, , kincs" a...

Miért olyan nagy, , kincs" a szüzesség lányoknál? L

Figyelt kérdés

Mindenhol csak azt hallani hogy szűzként csak azzal feküdj le,akit szeretsz,az első nagyon fontos,stb.Szerintem egyáltalán nem.Minek ,,tartogassam" magam egy embernek,akivel előbb-utóbb szétválnak útjaink?A mai világban NAGYON ritka az olyan srác,aki ezt nézi valamibe.

Szűzként írom,ennek az egésznek semmi értelme.

Nektek mi a véleményetek?

2014. máj. 19. 17:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
47%

Én se értettem soha az egészet. Az a lényeg, hogy találj valakit akit nagyon kívánsz és legyél érett.

Én két napja ismertem azt a srácot akivel először lefeküdtem és soha nem jöttünk össze.

Mégse bántam meg, hogy vele volt az első. Nagyon jó volt.

Persze fontos, hogy az ember ne legyen naiv és ilyen téren éretlen mert akkor lehet, hogy így rossz élmény.

Ha valakinél a szex nem tabu és ismeri jól a saját testét és talál valakit akihez nagyon vonzódik akkor szerintem semmi értelme tovább várni.

Például ha valakinek van egy barátja és várnak hónapokat és előre megtervezik, hogy mikor és hogyan fog megtörténni akkor az tuti rossz lesz. A lány előre beparázik és fájni fog neki meg kellemetlen. Ezt a barátnőim mondták szerencsére én ilyet nem éltem át.

Szóval azt mondom a szex az élet része és akkor kell megtörténnie mikor jólesik, hülyeség azon gondolkodni, hogy most ez erkölcsös-e vagy sem.

19L

2014. máj. 19. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!