Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen még nem csókoloztam. Nagyon gáz vagyok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 28. 19:05
1/7 anonim válasza:
A gáz ilyen kérdést föltenni. Amire meg a kérdésed irányul, az nem gáz.
3/7 anonim válasza:
nem gáz, de ugy sejtem, hogy ez nem dob fel :/
4/7 anonim válasza:
Miért érdekel, hogy erről más mit gondol?
Ha azt mondjuk, hogy igen, akkor elmész sírni,
ha azt, hogy nem, akkor kihúzod Magad?
Ne nekünk akarj már megfelelni! Nőjj fel, és akkor lesz olyan nő, aki majd szívesen csókolózna Veled! :)
5/7 anonim válasza:
*vagy esetleg férfi:) a 4.válaszát kiegészítve:)
6/7 anonim válasza:
16 éves vagyok, nem számolom hány fiúval csókolóztam és szerintem én gázabb vagyok, mint te. Inkább várj az első igazira, mint hogy részegen diszkóban mindenkivel smárolj. :)
7/7 A kérdező kommentje:
ja férfi vagyok és még szúz vagyok :))
2014. ápr. 29. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!