Tényleg olyan szerencsés nő lennék, mert kifogtam egy szűz 28 éves férfit?
Barátnőim mind teljesen odavannak, hogy egy szűz fiút találtam, szerintük ez a mai világban nagyon nagy szerencse, amikor minden férfi csak a szexre megy, meg az a cél, hogy minél előbb elveszíteni a szüzességet. Hogy egy ilyen férfi biztos nagyon rendes és hogy nagyon becsüljem meg.
Nem tudom lehet szerencsés dolog, de azért nekem vannak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban.
21. :))
Én teljes mértékben szurkolok neked, kérdező!
De jó. Találj egy 28 éves szüzet egy másik oldalon, jöjjetek össze, és aztán az egészet újságold el a gy.k.-en, ahol hemzsegnek a túlkoros szüzek. (a szüzesség rovatban)
Én a 14-esnek adtam +ot, persze attól még lehet igaz. Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy az ilyen ember rendesebb, mint mások. Tegyük fel, hogy tényleg "nem csak a szexre megy" (ami korántsem biztos, csak hát ha a közelében sem jár, akkor nem lehet tudni), de a szexuális életet önként nem valami sokan vonják meg maguktól önszántukból.
Hülyeségeket beszélsz,a barátnőid meg szintén hülyék..
Mit nincsen? Az ide irogatók 40%-a 30 feletti szüz pasi..miröl beszélsz?
Miért szidják a pasikat a Nők hogy "nekik csak a szexen jár az eszük". Aki meg pont hogy ellene van az ilyen kapcsolatnak,és inkább csendes de érzelmes jellem,azt meg szépen belökik frendzónába.. Tehát amelyk pasi ellene van a szexnek és inkább csendesebb érzelmesebb igy járnak..mindegy hogy hány éves 30-90 ig
Kedves kérdező
1. Honan vagy ebbe biztos hogy tényleg szűz ?
2. Nem tom de én még névtelenül se írnám a saját barátomrol hogy "nem egy szépség"
3. Ha ezt megtudja szerintem ha szűz ha nem kifog dobni..
És hogy válaszoljak is a kérdésre:
Lehet szerencsés vagy, de az szerintem biztos ha egyszer megadod neki amit eddig állítólag nem kapot meg....folyton csak dugni akar majd habár ez nem gond :) és Ja biztos rendes és illedelmes srác lehet úgyhogy hajrá :)
ma 11:12
A kedves kérdező lenyomorékozott,pedig én normálisan irtam neki. Tuti hogy kamus..
ma 12:17
Hagyjad már nekem is irt,kelleti magát,de itt meg sir,küldött egy képet magáról olyan csúnya,még most is hányok folyamatosan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!