Tényleg olyan szerencsés nő lennék, mert kifogtam egy szűz 28 éves férfit?
Barátnőim mind teljesen odavannak, hogy egy szűz fiút találtam, szerintük ez a mai világban nagyon nagy szerencse, amikor minden férfi csak a szexre megy, meg az a cél, hogy minél előbb elveszíteni a szüzességet. Hogy egy ilyen férfi biztos nagyon rendes és hogy nagyon becsüljem meg.
Nem tudom lehet szerencsés dolog, de azért nekem vannak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban.
Szerintem örülj :)
Legalábbis ne zavarjon :)
"hát inkább azon gondolkozz el hogy ennyi idő alatt egy másik nő se akart vele kapcsolatot"
Hát igen, mert mai világban egy határozatlan, félénk, önbizalomhiányos fiúkat szerintem nem akarják a nők, de engem ez nem zavar :)
Ebből is látszik milyen undorító emberek írnak ide...Előítéletes undorítóak vagytok komolyan úgy,hogy fogalmatok sincsen az adott srác mit élt át az életében.
Kérdező,a rosszindulatúakkal ne foglalkozz,így van nagyon rendes és becsüld meg. :)
Ne legyél te sem előítéletes,ismerd meg rendesen,beszéljetek meg mindent,és éljetek boldogan,ennyi a lényeg.
Ne mások véleményével foglalkozz,hanem a sajátoddal kizárólag. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!