Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg olyan szerencsés nő...

Tényleg olyan szerencsés nő lennék, mert kifogtam egy szűz 28 éves férfit?

Figyelt kérdés

Barátnőim mind teljesen odavannak, hogy egy szűz fiút találtam, szerintük ez a mai világban nagyon nagy szerencse, amikor minden férfi csak a szexre megy, meg az a cél, hogy minél előbb elveszíteni a szüzességet. Hogy egy ilyen férfi biztos nagyon rendes és hogy nagyon becsüljem meg.

Nem tudom lehet szerencsés dolog, de azért nekem vannak fenntartásaim a dologgal kapcsolatban.

2014. nov. 30. 22:47
1 2 3 4
 1/35 RRR ***** válasza:
hááát.....
2014. nov. 30. 22:48
 2/35 anonim ***** válasza:

Szerintem örülj :)

Legalábbis ne zavarjon :)

3/35 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem oka van, amiért ennyi idősen még szűz, vagy előnytelen külső, vagy valamilyen lelki defekt áll a háttérben.
 4/35 anonim ***** válasza:
70%
hát inkább azon gondolkozz el hogy ennyi idő alatt egy másik nő se akart vele kapcsolatot
2014. nov. 30. 22:49
 5/35 anonim ***** válasza:
38%
Valami defektje biztos van,amugy akar jol is elsulhet.(a dolog)
2014. nov. 30. 22:49
 6/35 anonim ***** válasza:
67%
Attól, hogy valaki szűz, szerintem nem egyenes arányú azzal, hogy béna is az ágyban.
2014. nov. 30. 22:52
 7/35 A kérdező kommentje:

"hát inkább azon gondolkozz el hogy ennyi idő alatt egy másik nő se akart vele kapcsolatot"

Hát igen, mert mai világban egy határozatlan, félénk, önbizalomhiányos fiúkat szerintem nem akarják a nők, de engem ez nem zavar :)

2014. nov. 30. 22:52
 8/35 anonim ***** válasza:
Hol ismerted meg? Itt?
2014. nov. 30. 22:54
 9/35 anonim ***** válasza:
87%

Ebből is látszik milyen undorító emberek írnak ide...Előítéletes undorítóak vagytok komolyan úgy,hogy fogalmatok sincsen az adott srác mit élt át az életében.

Kérdező,a rosszindulatúakkal ne foglalkozz,így van nagyon rendes és becsüld meg. :)

Ne legyél te sem előítéletes,ismerd meg rendesen,beszéljetek meg mindent,és éljetek boldogan,ennyi a lényeg.

Ne mások véleményével foglalkozz,hanem a sajátoddal kizárólag. :)

2014. nov. 30. 22:55
 10/35 anonim ***** válasza:
35%
Ha teged nem zavar,akkor semmi problema.En a legkevesbe sem tartanam szerencsesbek azt aki majd' 30 evesen egy 15 eves ksmasz gyerek szintjen van a parkapcsolatokat illetoen.a szexualis resze es kiabrandito,de brm a legaggasztobb.
2014. nov. 30. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!