Szerencsés nőnek mondhatom magam, hogy egy 31 éves szűz fiúval sikerült összejönnöm?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom egy ilyen fiú tisztelettudó, más mint a többi, hűségesebb, végre nem egy sablon pasit találtam, aki csak a szexre megy. A szex nem olyan jó vele az igaz, de taníthatom és szerintem fejlődik :)2014. okt. 20. 21:08
1/30 anonim válasza:
En ettol nem ereznem magam annyira szerencsesnek.
2/30 anonim válasza:
Szerencsésnek érzed magad, hogy összejöttél egy lúzerrel?
3/30 anonim válasza:
Ha boldog vagy vele akkor szerencsés vagy. A lényeg, hogy jól érezd magad vele.
4/30 anonim válasza:
mindenki elég szerencsésnek mondható, aki megtalálja a magának való párját
5/30 anonim válasza:
Inkább ő mondható szerencsésnek, hogy sikerült megtörnie a jeget!
6/30 anonim válasza:
háát ez emberfüggő...
egyik ismim egy 40 éves szűz pasival jött össze és miután megtörtént tök bunkó lett a pasi és nem foglalkozott tovább az ismimmel,szóval csak annyiban más mint a többi hogy szűz
7/30 anonim válasza:
Na jöhet a gyűlölködés a sok majomtól.De attól hogy szűz az nem jelent semmit,egy nemszűz férfi is lehet olyan mint ő.Inkább jó férfit fogtál ki magadnak.A szüzesség meg nem titulus,meg kereszt.Ezt kellene megtanulni.
8/30 A kérdező kommentje:
"Szerencsésnek érzed magad, hogy összejöttél egy lúzerrel?"
Lehet lúzer vagy nem tudom hogy nevezitek, de az biztos hogy jóval hűségesebb lesz mint egyes pasik.....
2014. okt. 20. 21:10
9/30 anonim válasza:
Ha egy "fiú" 31 évesen még szűz, ott komoly bajok vannak.
Egyébként a kérdés kamu.
10/30 anonim válasza:
És miért úgy beszélsz róla, mintha ő csak egy tárgyad lenne? Még csak nem is tekintesz rá férfiként, mert 31 éves létére mégis fiúnak nevezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!