Szerencsés nőnek mondhatom magam, hogy egy 31 éves szűz fiúval sikerült összejönnöm?
Hűségesebb? Te miért gondolod, hogy azért nem szexelt senkivel, mert nem tenné meg bárkivel, mert fontosak neki az érzelmek?
Nem lehet, hogy nem ennyire drámai a helyzet, csupán nem kellett senkinek?
Nem gondolom, hogy bármivel is szerencsésebb lennél, mintha egy "nem szűz" pasival kezdtél volna.
És már ne is haragudj meg, de elég buta vagy, ha azt hiszed, ezen múlik, hogy meg fog-e csalni... Lehet, hogy pont most fog hozzá kedvet kapni, hiszen eddig azt sem tudta, miről marad le. Most viszont... talán beindul benne a kapuzárási pánik, hogy ő még mennyi mindent nem próbált, sose lehet tudni. Úgyhogy ettől még nem árt ugyanúgy résen lenni, de ez csak az én véleményem.
Szerintem igen, szerencsés vagy!
Én már most sem vagyok tízen éves, de még szűz vagyok, úgyhogy a hozzám hasonló szüzekre is valamivel több tisztelettel nézek. Persze, te ismered a srácot hogy milyen ember, te tudod csak biztosan meg állapítani hogy béna volt eddig egy kapcsolatot összehozni vagy várt az igazira. De szerintem még ha egy pancser is az illető, semmiképpen nem lehet olyan sablon pasi, mert ha valaki olyan, 15 év alatt biztos szexelt volna már.
A nem kelendő valaki (csúnya,nem elég határozott) ezektől eltekintve, szerintem igazán értékelendő, ha valaki várja az igazit, de még az is ha nem kapcsolat függő, vagy szexre hajtó hanem mást helyez az életében előtérbe, más az értékrendje... munka, tanulmányok mert ambiciózus, vannak álmai, amiknek a megvalósítása mellett egy kapcsolat nem jöhet képbe.
Agyatlan liba! Az vajon milyen "fiú" lehet, aki eddig a kutyának sem kellett? Háháhá!
Van egy bizonyos NORMÁLIS fejlődés, amin ez a srác NEM esett át, de neked sincs sok agyad, így nem várom el hogy felfogd mekkora nyomorékkal jöttél össze.
A boldogtalan éveitek majd igazolnak. Csak akkor már késő lesz. Meg is érdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!