Szerintetek késői szűz pasiként elmondjam a lánynak az első szex előtt?
ne mond el xd
nokent gaznak tartanam
De, mondd el! Ha tényleg érdekled a lányt akkor ez nem lesz gond egyáltalán, sőt meg is magyarázza majd hogy nem leszel rögtön szexvirtuóz, nem kell emiatt kínos szituációba kerülnöd vagy nem fog kiütni egy jól feltett kérdés adott esetben.
Ha elfordul tőled csak azért mert szűz vagy akkor egy hajítófát sem ért volna az egész vele való viszony.
nekem az első pár szex olyan volt, hogy alig tudtam elmenni és a csaj meg...de jó is volt...
aztán mikor megtudta, hogy ő volt nekem az első csak hab volt a tortán. :)
Folytattuk egy ideig...
Ne mondd el.
Egyébként elsőre is tudsz nagyot "alakítani". Jó alaposan és gyengéden végigmasszírozod a nőt, utánanézel pár technikának és erogén zónának, nyalásnak/ujjazásnak és utána már annyira készen lesz a nő, hogy az sem érdekli, ha a tényleges szexnél nem bírod sokáig.
Szóval csomó mindent meg lehet tanulni a tényleges bevetés előtt elméletben, amit utána alkalmazni tudsz. Sok barátom, aki későn vesztette el a szüzességét, elsőre is tudott olyan alakítani, hogy a partnerének meg sem fordult a fejében, hogy a srác szűz volt. Volt, aki akkor is csak nehezen hitte el, amikor szex után a srác elmondta neki, hogy ő akkor csinálta először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!