Még szűz vagyok.a barátommal már lassan 3hónapja együtt vagyunk.és már 1hónapja elkezdtünk próbálkozni.de még nemigazán sikerült.nem találtunk rá megfelelő pózt.kötekedő kommentek kíméljenek pls.
Nem a legjobb szerintem, nincs meg a kellő intimitás.
2014. nov. 26. 16:23
3/13 anonim válasza:
Semmiképpse! Első alkalomnál ha szerelmesek vagytok nagyonfontos a szemkontaktus!
2014. nov. 26. 16:23
4/13 anonim válasza:
Az első szex szóljon az érzelmekről. Az érzelmek kifejezéséhez intenzív testi kontaktus kellene, a kutyapózban pedig alig van felület, ahol egymáshoz értek.
2014. nov. 26. 16:24
5/13 anonim válasza:
Én pedig erre szavazok ,nekem is ez volt az első pózom, és a legjobban is tetszett.
2014. nov. 26. 16:25
6/13 anonim válasza:
misszionárius, vagy kifli póz.
Én ezeket javaslom, ezek is a kedvenceim. Mindkettőben van elég kontaktus.
19/l
2014. nov. 26. 16:28
7/13 anonim válasza:
Semmiképp! Először is amiatt, amit Miquel is írt...
Másodszor: így mélyebbe megy be, jobban fájna!
Első alkalomra a legjobb a jó öreg misszionárius, esetleg a lovagló, mert ott te diktálod az ütemet, hogy hogy hatoljon be! és így is oda tudsz simulni!
Most még ne a pózokon agyaljat! Szemkontaktus, testek minél nagyobb felületen történő érintkezése legyen meg, ennyi!
2014. nov. 26. 16:28
8/13 anonim válasza:
Nem!
Egyrészt marha romantikus lenne arra visszaemlékezned, hogy hátulról dugtatok, még az arcát sem láttad közben, csók esélytelen stb.
Ezen kívül így nagyobb eséllyel fog fájni.
2014. nov. 26. 16:47
9/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából már próbáltuk a misszionáriust.de valamiért nem megy be.nagyon szűk vagyok.az ujjazast meg nemakarom mert nemigazán birom.fáj.meg egyébként amikor beakarta tenni barátom azis fájt.nemértem.egy hónap alatt eddig kb a fele ment be.egyszer fáj egyszer nem.
2014. nov. 26. 17:01
10/13 anonim válasza:
Amíg az ujjazás fáj, addig meg se kísérelje a behatolást!
Nemi vágy rendben? Elég nedves vagy? Van bőven előjáték? Elengeded magad, vagy rágörcsölsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!