Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek késői szűz pasikén...

Szerintetek késői szűz pasiként elmondjam a lánynak az első szex előtt?

Figyelt kérdés
Mennyire elfogadható egy nőnek egy "szűz" férfi?
2014. nov. 30. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Na igen, ha utólag mondod el, még jól is kijöhetsz belőle (de rosszul is). Ha előtte, akkor viszont biztosan nem.
2014. nov. 30. 20:42
 12/18 A kérdező kommentje:
20:42 : Szerintetek ezzel férfiatlannak tűnnék előtte. Kár, hogy nem lehetek őszinte előtte, de ha ennyien írjátok...
2014. nov. 30. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Lehetsz őszinte és ha normális a nő, akkor nem fog ezen fennakadni, de összességében nem éri meg a kockázatot.
2014. nov. 30. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Mindenki szűzen születik és ahoz, hogy ne legyen többé szűz ahoz nő kell. Ha mind undorodik a szűztől akkor sose esik át rajta, de szerencsére vannak értelmes nők is. Aki nem érti meg az nulla is az ágyban, ez tapasztalat. A szex nem csak testi kapcsolat hanem szellemi is és a gondolkodás mód kihat a szexre, bizony. Ezért is nulla az aki menekül a szűztől. Én bátran vállalok mindent habár már rég nem vagyok szűz, de mindent bátran felvállalok ami határozott jellemet ad és ez kihat a szexre. Szóval legyél határozott és ne hazudozál jobbra balra hanem cselekedj.
2014. nov. 30. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:
én idén újévkor vesztettem el, 25 évesen és az "akció" után mondtam el neki. Ne úgy fogd fel hogy nem leszel vele őszinte ha nem mondod el hogy szűz vagy, ezt neki nem kell tudnia...
2014. nov. 30. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Nehogy elmond neki! Ne kockaztass.:D aki azt mondja,h mondd el,annak nincs igaza.Majd utana elmondhatod,vagy szoba se kell hozni...Senkit nem erdekel,viszont ha o megkerdezi akkor ne hazudj szerintem.
2014. nov. 30. 22:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne!!! Kidob, mint egy koszos rongyot. Aztán elmondja a barátnőinek is. Nehogy már valamelyiknél legyen esélyed.

Amikor megtörtént a dolog, akkor úgyis tudni fogja, úgyhogy el is mondhatod.

2014. dec. 1. 14:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy szűz férfinak. Ha szeretem az illetőt, akkor meg több figyelmet is kapna tőlem emiatt és próbálnék arra is vigyázni, hogy ne kérjek tőle hirtelen rengeteg dolgot, tudjon barátkozni a helyzettel és segítenék neki, hogy mi hogyan esik jól. Szóval jobb lenne, ha tudnám, hogy szűz és még élvezetes is lehetne. Viszont, ha utólag tudnám meg pont emiatt rosszul esne, hogy nem mondta el. Szerintem egy normális lány inkább figyelni akarna rád.:) Viszont nem vagyunk egyformák, lehet nem fog neki örülni, de akkor mi van?? Nem kell emiatt ott hagynia, max megtanítania 1-2 dologra.:) De még mindig jobb, hogy ő tanít meg és segít, mintha te szerencsétlenkednél egyedül!:D
2014. dec. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!