Mennyi esélye van normális kapcsolatba kerülnie egy lánnyal egy 21 éves szűz srácnak, ha még nem volt semmi interakció lányokkal?
interakció-t úgy értem hogy soha alakított még ki barátságot lányokkal és két mondatnál sem volt képes többet beszélni velük mert aztán "kifogyott" se csók nem volt soha, se egy ölelés stb tehát olyan szinten van mint más első napon a bölcsiben. Persze nem agyilag
Hogyan lehet ebből kitörni hogyan lehet egy ilyen ember érdekes a szemükben? 0 tapasztalattal barátok, haverok, baráti kör nélkül mivel az sincs..
11
Ezt azért nem tudom elfogadni, mert nem ezt mutatja az élettapasztalatom.
Gimnazista koromban egy balhere voltam. Kismillió lehetőséget hagytam ki lányoknál, pedig olyan suliba jártam, ahol kétszer annyi volt a lány, mint a fiú. El lett rontva a nevelésem és elég félénk voltam. Úgy éreztem a lányoknak sem tetszem.
Aztán az egyetem elején találtam egy csomó csajozós könyvet, meg anyagot az interneten. Elolvastam őket és utána kimentem a terepre próbálkozni. Bulikban, nappal utcán, sok helyen.
És évek munkájával olyanná váltam, aki tud magának nőt szerezni relatíve hamar, ha akar. Pedig ugyanolyan arcom van most is, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!