Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi esélye van normális...

Mennyi esélye van normális kapcsolatba kerülnie egy lánnyal egy 21 éves szűz srácnak, ha még nem volt semmi interakció lányokkal?

Figyelt kérdés

interakció-t úgy értem hogy soha alakított még ki barátságot lányokkal és két mondatnál sem volt képes többet beszélni velük mert aztán "kifogyott" se csók nem volt soha, se egy ölelés stb tehát olyan szinten van mint más első napon a bölcsiben. Persze nem agyilag

Hogyan lehet ebből kitörni hogyan lehet egy ilyen ember érdekes a szemükben? 0 tapasztalattal barátok, haverok, baráti kör nélkül mivel az sincs..

2014. nov. 29. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Igen, kb. ezt értem megszólítás alatt. Ha külsőre nem jössz be a lánynak, lehet bármilyen jó dumád, nem fog veled összejönni. Talán még a telefonszámát is megadja, de csak barátkozás céljából.
2014. nov. 29. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

11

Ezt azért nem tudom elfogadni, mert nem ezt mutatja az élettapasztalatom.

Gimnazista koromban egy balhere voltam. Kismillió lehetőséget hagytam ki lányoknál, pedig olyan suliba jártam, ahol kétszer annyi volt a lány, mint a fiú. El lett rontva a nevelésem és elég félénk voltam. Úgy éreztem a lányoknak sem tetszem.

Aztán az egyetem elején találtam egy csomó csajozós könyvet, meg anyagot az interneten. Elolvastam őket és utána kimentem a terepre próbálkozni. Bulikban, nappal utcán, sok helyen.

És évek munkájával olyanná váltam, aki tud magának nőt szerezni relatíve hamar, ha akar. Pedig ugyanolyan arcom van most is, mint régen.

2014. nov. 29. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Olvashat valaki 1000 könyvet is; ha félénk, mint például én, akkor nem fog segíteni. Én mondjuk nem is olvastam soha ilyesmit. Meg nincsen általános recept sem szerintem az ismerkedéshez, mert minden ember más.
2014. dec. 2. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
A másik meg az, hogy inkább szerintem is inkább a kinézet alapján döntenek a lányok, nők.
2014. dec. 2. 23:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Küldhetek nektek képet ha ez segítene tanácsot adni hogy a külsőmmel van e a baj mint utolsó is mondja.
2014. dec. 2. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!