Ez baj? Ez normális?
Indokolatlan vérzéssel már régen orvosnál kéne lennie. De komolyan! (nőgyógyász)
Ha nem menstruál, és te sem vagy vele, akkor marhagyorsan meg kéne tudni honnan vérzik és főleg miért!
Hat a csaj nagyon szűk volt és bogott mikozben beraktam neki valszeg nem szakadt at neki tisztára mert rá volt fezsulve izmai is fezsultek
Kézzel lábbal kapaszkodott
Konkrétan megerőszakoltad!
Gratulálok te állat!
Aki ezt jól csinálja az alatt nem bőg lány, és nem vérzik napok múlva is.
Megerőszakoltad, állat módjára csináltad.
téma lezárva!
konkrétan nagyon is jól tudom miről beszélek. Féltucat szüzességet vettem már el életem során, és már csak koromból fakadóan is én fogtam a többet nem pedig te pajtás.
Amelyik nő bőg alattad és 4 nap után is vérzik, az konkrétan a nemi erőszak kategória. (csúnyán felsértett hüvellyel és/vagy méhnyakkal. Egyébként sűrgősen orvoshoz kell mennie!!!)
Szóval te ne okoskodj, megbuktál férfiként, és emberként is! Ha az én lányom lenne, te most nagyon nagyon nagyon lassan halnál meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!