Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi esélye van normális...

Mennyi esélye van normális kapcsolatba kerülnie egy lánnyal egy 21 éves szűz srácnak, ha még nem volt semmi interakció lányokkal?

Figyelt kérdés

interakció-t úgy értem hogy soha alakított még ki barátságot lányokkal és két mondatnál sem volt képes többet beszélni velük mert aztán "kifogyott" se csók nem volt soha, se egy ölelés stb tehát olyan szinten van mint más első napon a bölcsiben. Persze nem agyilag

Hogyan lehet ebből kitörni hogyan lehet egy ilyen ember érdekes a szemükben? 0 tapasztalattal barátok, haverok, baráti kör nélkül mivel az sincs..

2014. nov. 29. 16:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és a szex egyáltalán nem az elsődleges szempont, tehát ne ajánlgassátok hogy hivatásos meg ilyenek mert tényleg nem erről van szó és egyéjszakások sem érdekelnek..
2014. nov. 29. 16:45
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

Nem sok. Ha ennyi idősen még nem volt semmi, akkor nem nézhetsz ki túl jól, és így ezután is kevés esélyed van rá, hogy egy lánynak kellhetsz.

A prostit viszont mégis ajánlom, mert ennyi idősen már szinte minden lánynál kizáró ok, ha szűz vagy.

2014. nov. 29. 16:47
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Komolyra?Nulla.Lehet majd vigasztalni fognak itt,de az csak klisé.Menj emberek közé,ismerkedj!
2014. nov. 29. 16:48
 4/15 A kérdező kommentje:
Átlagos vagyok
2014. nov. 29. 16:48
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Ez fa52ság.Nem a szüzesség a kizáró ok.
2014. nov. 29. 16:49
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

De miért nem gyakorolni kezdesz?

Fogadjunk te úgy képzeled el, hogy már az első lány akit megszólítasz az életedben a barátnőd lesz és soha többé nem kell csinálnod semmit. Hát rohadtul nem ilyen.

Egy férfi 100 lányt szólít meg.

Ebből 40 lány adja meg a telefonszámát neki.

Ebből 20 lánnyal tud randit megbeszélni.

Ebből 15 lányt csókol meg.

Ebből 10 lánnyal fekszik le.

Ebből 5 olyan lány van, aki érdemes arra, hogy komoly kapcsolatra lépjen vele.

Érted? A csajozás a nagy számok törvényén alapul, pont úgy, mint nagyon sok más dolog is az életben.

2014. nov. 29. 16:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát ez elég kiábrándító, utolsó...mondjuk eddigi életem során biztos vagyok benne hogy szólítottam már meg ennyi lányt ha beleszámoljuk a sulikat is és minden egyebet dehát ez lett..
2014. nov. 29. 16:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 Nemcsak az a kizáró ok, de az is.

#6 Ez azért nagyban függ a férfitől is, elsősorban a kinézetétől. Ha csúnya, akkor hiába szólít le 100 lányt, randiig se jut el eggyel sem.

2014. nov. 29. 17:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Am egyáltalán nem a legszebb lányokkal akartam próbálkozni hanem olyannal is amire más azt mondja hogy neki aztán biztos nem kéne..én meg megláttam benne olyant ami tetszett..
2014. nov. 29. 17:03
 10/15 anonim ***** válasza:
42%

7: De a leszólítás nálad nem tudom mit jelent. Nem azt hogy odamész kedveskedni, meg barátkozni.

Odamész, megszólítod valamivel. 10-15 percet beszélgetsz vele a legjobb énedet mutatva és olyanokat mondva, amitől érdeklődni kezdhet irántad (korábbi élettapasztalataid, kalandjaid megemlítése, stb.). Utána ennyi beszélgetés után elkéred a telefonszámát. Eddig is így csináltad? Van egy tippem hogy nem, de javíts ki ha tévedek.

8: Inkább úgy mondanám, hogy egy csúnyább férfinak többet kell próbálkoznia. Nekem is van 165 centis, kopasz fejű, hungaristásan öltözködő, enyhén pattanásos srác barátom. Nem néz ki jól. De sokat próbálkozik és gyakran dug saját magánál csinosabb lányokat. Mert próbálkozik. Lehet hogy neki 10-et kell, mire szerencséje lesz, nekem meg csak 5-öt, de tudja mit csinál és sikerül.

+ A legfontosabb, hogy tudd mit csinálsz. Ha ugyanúgy szólítasz meg és próbálsz ismerkedni most, mint ahogy 100 lánnyal ezelőtt és nem fejlődtél semmit, akkor max. azért vagy örök vesztes, mert nem változtatsz a stílusodon, nem próbálgatsz új dolgokat hogy mi működik jól.

2014. nov. 29. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!