Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűz vagyok de nagyon...

Még szűz vagyok de nagyon kívánom a szexet, ez normális?

Figyelt kérdés
Még sosem feküdtem le senkivel, de iszonyatosan vágyom rá, hogy legyen mellettem valaki akivel olyan a kapcsolatunk. Mivel tudnám enyhíteni ezt az érzést, illetve baj hogy ilyet érzek ha most nincs is barátom? :( 17/L
2014. nov. 28. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Sőt természetes.

Érdeke skérdés hisz egyértelmü a válasz rá.

Mellettem lehetne olyan ha olyan vagy.

18F

2014. nov. 28. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj, az a normális, ha kívánod a szexet. Járj nyitott szemmel, nehogy elszalaszd azt az embert, akivel szívesen elkezdenéd a szexuális életed. A szexhiány enyhítésére meg masztizz.
2014. nov. 28. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Üdv a csapatban ;)
2014. nov. 28. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok-sok maszturbálással és lehet, hogy nem ártana megismerned egy rendes srácot sem.
2014. nov. 28. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ide felteszel egy ismerkedős kérdést, garantáltan rád írnak egy csomóan. Már, ha eddig nem tették meg. :)
2014. nov. 28. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Az önkielégítés jó megoldás lehet.
2014. nov. 28. 17:56
 7/7 anonim válasza:
Én is szüz vagyok. S nekem még nagyobb a vágyam amióta masztizok. Sôt szextörténeteket ìrok. Pedig sose éltem át még egy péniszt se láttam. Szóval nagyon piszkos a fantáziám 19/L
2014. nov. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!