A fiúknak miért olyan nagy dolog, ha elvehetik egy lány szüzességét?
mert tudod h te vagy neki az elsö és tégd szeret IGAZÁN elöször. ez nekem nagyon fontos volt. 14 évesen történt meg és immár 4 éve együt vagyunk.:)
18/f
Mi vagyok én konzervnyitó?
szűz csajokkal borzasztó a szex
Nem az a nagy dolog hogy elvehetik a szüzességét.
Hanem az, hogy ő az első aki felfedezi azt a területet ahol még előtte senki se járt.
És ez csak akkor nagy dolog, ha érzelem is van benne.
Megtisztel a lány azzal, hogy én lehetek neki az első.
Előttem jól írták, hogy eredeti terméket szivesebben vesz az ember amit hosszútávon szeretne használni, mint olyat amit előtte már valaki használtat.
Persze szerelemben nem probléma.
Csak ez egy megtisztelő dolog, hogy nem volt még más.
Beteg vagy:D
Amúgy ha ilyen rossz a szűz lányokkal, miért veszítik el mégis a szüzességüket? Megszánják a fiúk? Elég elkeserítő...:S
A fiúknak megtisztelő...főleg azoknak ,akik érzelmileg is kötődnek a lányhoz...szeretünk újat adni a lányoknak...főleg azért,mert ilyenkor nem tudnak senki máshoz viszonyítani :D(na jó csak vicc)
Tényleg macerásabb egy szűz lánnyal foglalkozni,de egyben sokkal izgalmasabb is.Nincs vele semmi probléma.
f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!