Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúknak miért olyan nagy...

A fiúknak miért olyan nagy dolog, ha elvehetik egy lány szüzességét?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 15:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%

mert tudod h te vagy neki az elsö és tégd szeret IGAZÁN elöször. ez nekem nagyon fontos volt. 14 évesen történt meg és immár 4 éve együt vagyunk.:)

18/f

2010. jan. 30. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Mert nem használt terméket vettél..:)
2010. jan. 30. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
9%

Mi vagyok én konzervnyitó?

szűz csajokkal borzasztó a szex

2010. jan. 30. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem az a nagy dolog hogy elvehetik a szüzességét.

Hanem az, hogy ő az első aki felfedezi azt a területet ahol még előtte senki se járt.

És ez csak akkor nagy dolog, ha érzelem is van benne.

Megtisztel a lány azzal, hogy én lehetek neki az első.

Előttem jól írták, hogy eredeti terméket szivesebben vesz az ember amit hosszútávon szeretne használni, mint olyat amit előtte már valaki használtat.

Persze szerelemben nem probléma.

Csak ez egy megtisztelő dolog, hogy nem volt még más.

2010. jan. 30. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem egyáltalán nem nagy dolog nekik. Sőt. Egyszer már volt ezen az oldalon téma, hogy egy fiúnak számít e ha egy lány még szűz és nagyon sokan azt írták, hogy ha lenne két TELJESEN egyforma lány, csak az egyik szűz lenne a másik meg nem, akkor a nem szüzet választanák. Mert egy szűz lánnyal azért valljuk be, többet kell foglalkozni, tanítgatni kell, ügyetlen meg ilyenek.
2010. jan. 30. 15:42
 6/11 anonim válasza:
0%
Igazából azért jó mert imádom látni ahogy fáj.
2010. jan. 30. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Beteg vagy:D

Amúgy ha ilyen rossz a szűz lányokkal, miért veszítik el mégis a szüzességüket? Megszánják a fiúk? Elég elkeserítő...:S

2010. jan. 30. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lesö válaszoló csak részben igaz, ugyanis én nem azzal vesztettem el akit IGAZÁN szerettem! Nekem nem az első pasira emlékszem, akivel először lefeküdtem, hanem akivel lefeküdtem de szerelmes is voltam/vagyok belé!
2010. jan. 30. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, engem sosem érdekelt. Meg hülyeségnek tarotm ezt az első szerelmet, bla bla....senki nem marad az elsőnél, úgyis kipróbálja milyen mással. A többi csak kegyes hazugság
2010. jan. 30. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A fiúknak megtisztelő...főleg azoknak ,akik érzelmileg is kötődnek a lányhoz...szeretünk újat adni a lányoknak...főleg azért,mert ilyenkor nem tudnak senki máshoz viszonyítani :D(na jó csak vicc)

Tényleg macerásabb egy szűz lánnyal foglalkozni,de egyben sokkal izgalmasabb is.Nincs vele semmi probléma.

f/16

2010. jan. 30. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!