Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tudnék tenni, hogy megmara...

Mit tudnék tenni, hogy megmaradjon a szüzességem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki 16 éves. Én most 14 vagyok. Mind a ketten szüzek vagyunk. Már beszéltünk erről a témáról,hogy én mikor akarom elveszteni e kb 17-18 éves koromban. Ő nem úgy mutatta ki,hogy ez neki hosszú idő de láttam rajta,hogy előbb szerette volna kb 16 éves koromban. Anyukám ha megtudná hogy előbb veszítem el mondjuk 16 éves koromban eléggé kiakadna. Igaz ezt nem lehet előre megtervezni,de félek,hogy megcsal vgay elhagy. Azt mondta,hogy nem fog ilyet tenni mert túlságosan szeret és ezért nem fog ilyet csinálni. Mit tudnék tenni? Mármint mi olyat lehet,hogy együtt maradjunk de 18 éves koromig megmaradjon a szüzességem?
2014. nov. 26. 09:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ne pettingeljetek, minden izgatást hagyjatok ki a kapcsolatotokból. Ha nem a szexualitás a lényeg, mert tényleg szeretitek egymást, akkor ezt nagyon nehezen be tudjátok tartani. Ha több év után is együtt maradtok, akkor majd később is ráér ezeket a dolgokat bevezetni így kevesebb a kísértés, hogy lefeküdjetek. Ha pettingeltek, akkor oké, hogy kielégítitek egymást és így elvileg "könnyebb",de a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egy idő után még többre vágysz testileg a másiktól és a pettingnek a fokozatait is megmásszátok és utána már csak a szex van. Szóval az összes testi dolgot ki kell tolni nagyon a kapcsolatból, amennyire csak bírjátok. Egyébként sokkal jobb úgy a szex meg az előjáték is, ha már nagyon ismeritek egymást és már még szerelmesebbek is vagytok.

Ezt még úgy tudjátok betartani, ha sok olyan programot találtok ki, ami nem a szobátokba van. Ilyen pl.: mozi, uszoda, kiállítások, kávézó, pizzázó, tök jó teaházak is vannak pesten. Nyáron meg még több szabadtéri program van, amit választhattok.:) Vagy, ha mégis bent vagytok egy szobában, akkor hívjatok egy 3. személyt is a társaságba és úgy szintén nem fogtok egymásra mászni.

2014. nov. 29. 16:51
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sokat segítettel:))
2014. nov. 29. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!