Mit tudnék tenni, hogy megmaradjon a szüzességem?
Én nem jarnek olyannal aki a kapcsolat elejen kijelenti hogy 4 evig hozzá se nyúlhatok. Neked a kapcsolat azt jelenti hogy neha elmentek moziba,kezenfogva setaltok..
Egy idosebb fiunak mar kell a testiseg is.
Ha 1 vagy 2 évig kitart melletted, szeretitek egymást, akkor mi van abban, hogy 15-16 évesen megtörténik? Védekezés mellett, felkészülve?
"Anyukám".... Anyukád valszeg tisztában van vele, ha évekről van szó, akkor ott már történnek dolgok. Ha tudod, mit hogyan, és nem a bankvilág
Szerintem nagyon kivételes lány vagy, és dicséretes, hogy nem az az első gondolatod, hogy szexelni akarsz 14 évesen, ezzel az égvilágon semmi baj nincs is.
Nem kell ezen annyit agyalni, csak élvezd a barátoddal együtt töltött idő, töltsétek tartalmasan és sok közös élménnyel és majd akkor feküdj le vele amikor már te magad úgy érzed, hogy akarod és készen állsz rá, nem kell ezt ennyire fixen elhatározni, hogy meddig nem......
Hidd el, hogy ha teljesen készen állsz majd rá (mindegy mennyi idős vagy, de azért ne 14 évesen) akkor nem a korod lesz a fontos, hanem az hogy a barátodat boldoggá tedd és ő is téged.
Addig ismerjétek meg alaposabban egymást, nem lóverseny ez, semmiről nem maradsz le, jól gondolkozol.
És ha ezt a barátod is így látja, akkor nem lesz gond :)
Kerdező kérlek ne égesd le magad :)
Ha nem tetszik a válaszom az egy dolog de mivel mar vagy kétszer annyi éltem mint te hidd el hogy egy kicsit nagyobb tapasztalattal rendelkezem az emberi elet es kapcsolatok teruleten.
14 éves KISLÁNYKÉNT,fenekeden a tojashéjjal rohadtul semmi jogod rá hogy bárkit is megítélj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!