Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tudnék tenni, hogy megmara...

Mit tudnék tenni, hogy megmaradjon a szüzességem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki 16 éves. Én most 14 vagyok. Mind a ketten szüzek vagyunk. Már beszéltünk erről a témáról,hogy én mikor akarom elveszteni e kb 17-18 éves koromban. Ő nem úgy mutatta ki,hogy ez neki hosszú idő de láttam rajta,hogy előbb szerette volna kb 16 éves koromban. Anyukám ha megtudná hogy előbb veszítem el mondjuk 16 éves koromban eléggé kiakadna. Igaz ezt nem lehet előre megtervezni,de félek,hogy megcsal vgay elhagy. Azt mondta,hogy nem fog ilyet tenni mert túlságosan szeret és ezért nem fog ilyet csinálni. Mit tudnék tenni? Mármint mi olyat lehet,hogy együtt maradjunk de 18 éves koromig megmaradjon a szüzességem?
2014. nov. 26. 09:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hordjál erényövet:D
2014. nov. 26. 09:31
 2/22 anonim ***** válasza:
Csináljátok popsiba
2014. nov. 26. 09:34
 3/22 anonim ***** válasza:
Anyukádnak nem kell megtudnia, probléma megoldva.
2014. nov. 26. 09:35
 4/22 A kérdező kommentje:
De én még nem akarom elveszteni -.- és anyám mondta,hogy elvisz majd nőgyógyászhoz -.-
2014. nov. 26. 09:36
 5/22 anonim ***** válasza:
71%

Én nem jarnek olyannal aki a kapcsolat elejen kijelenti hogy 4 evig hozzá se nyúlhatok. Neked a kapcsolat azt jelenti hogy neha elmentek moziba,kezenfogva setaltok..

Egy idosebb fiunak mar kell a testiseg is.

2014. nov. 26. 09:38
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Már volt más is. Mármint már letapizott meg látott melltartó nélkül meg ilyenek. Csak lefeküdni még nem akarok vele. ÉS nem kijelentettem hanem szóba került. És eléggé nagy perverz álltat lehetsz,hogyha neked csak a szex a lényeg és tudod ez szánalmas is ;)
2014. nov. 26. 09:40
 7/22 anonim ***** válasza:

Ha 1 vagy 2 évig kitart melletted, szeretitek egymást, akkor mi van abban, hogy 15-16 évesen megtörténik? Védekezés mellett, felkészülve?

"Anyukám".... Anyukád valszeg tisztában van vele, ha évekről van szó, akkor ott már történnek dolgok. Ha tudod, mit hogyan, és nem a bankvilág

2014. nov. 26. 09:41
 8/22 anonim ***** válasza:
*vakvilágba ész nélkül, akkor semmi gond nincs vele.
2014. nov. 26. 09:42
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon kivételes lány vagy, és dicséretes, hogy nem az az első gondolatod, hogy szexelni akarsz 14 évesen, ezzel az égvilágon semmi baj nincs is.

Nem kell ezen annyit agyalni, csak élvezd a barátoddal együtt töltött idő, töltsétek tartalmasan és sok közös élménnyel és majd akkor feküdj le vele amikor már te magad úgy érzed, hogy akarod és készen állsz rá, nem kell ezt ennyire fixen elhatározni, hogy meddig nem......

Hidd el, hogy ha teljesen készen állsz majd rá (mindegy mennyi idős vagy, de azért ne 14 évesen) akkor nem a korod lesz a fontos, hanem az hogy a barátodat boldoggá tedd és ő is téged.

Addig ismerjétek meg alaposabban egymást, nem lóverseny ez, semmiről nem maradsz le, jól gondolkozol.

És ha ezt a barátod is így látja, akkor nem lesz gond :)

2014. nov. 26. 09:44
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Kerdező kérlek ne égesd le magad :)

Ha nem tetszik a válaszom az egy dolog de mivel mar vagy kétszer annyi éltem mint te hidd el hogy egy kicsit nagyobb tapasztalattal rendelkezem az emberi elet es kapcsolatok teruleten.

14 éves KISLÁNYKÉNT,fenekeden a tojashéjjal rohadtul semmi jogod rá hogy bárkit is megítélj. ;)

2014. nov. 26. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!