Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tudnék tenni, hogy megmara...

Mit tudnék tenni, hogy megmaradjon a szüzességem?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki 16 éves. Én most 14 vagyok. Mind a ketten szüzek vagyunk. Már beszéltünk erről a témáról,hogy én mikor akarom elveszteni e kb 17-18 éves koromban. Ő nem úgy mutatta ki,hogy ez neki hosszú idő de láttam rajta,hogy előbb szerette volna kb 16 éves koromban. Anyukám ha megtudná hogy előbb veszítem el mondjuk 16 éves koromban eléggé kiakadna. Igaz ezt nem lehet előre megtervezni,de félek,hogy megcsal vgay elhagy. Azt mondta,hogy nem fog ilyet tenni mert túlságosan szeret és ezért nem fog ilyet csinálni. Mit tudnék tenni? Mármint mi olyat lehet,hogy együtt maradjunk de 18 éves koromig megmaradjon a szüzességem?
2014. nov. 26. 09:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Majd beszelunk 2 ev mulva. Ez most itt csak hablagya szoveg. Szia
2014. nov. 26. 09:50
 12/22 anonim ***** válasza:
14 évesen megtaláltam életem szerelmét című fejezet:D Lehet fél év múlva, már régen el is felejtetted a mostanit, akit az igazinak hiszel.
2014. nov. 26. 09:52
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Amíg nem dugnak meg tartogatod..ha rájössz mit hagysz ki már bánni fogod.. 20fölött már a nőgyógyász vágja át szikével ha megvastagszik...mert nem erre vagy kitalálva genetikailag..

De ahogy gondolod...

2014. nov. 26. 10:05
 14/22 anonim ***** válasza:
Elégítsd ki orálisan. Akkor még megmarad a szűzhártyád. De ne várasd 18 éves korodig! Mert akkor tényleg elhagy!
2014. nov. 26. 10:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeret téged akkor nem hagy el emiatt. Ha meg elhagy akkor, hogy így tudtad meg. Majd ti tudjátok mikor lesz alkalmas ne izgulj. Azért valakivel meg ne feküdj le, mert félsz hogy elhagy téged.
2014. nov. 26. 10:23
 16/22 anonim ***** válasza:
jaj ez nem koroz van kötve,hogy ekkor meg akkor normális,hanem amikor te kívánod a másikat anyukádnak semmi beleszólása nincs legalábbis az enyémet biztos kiosztottam volna én pl 15 voltam és nem tudta,hogy szexeltem mivel nem az ő dolga.. aztán mondta,hogy várhattál volna 18 éves korodig mondom minek? meg mi közöd van hozzá? akartam jó volt és kész
2014. nov. 26. 11:43
 17/22 Bence_ ***** válasza:

Ezba te döntésed és rajtad múlik.

Akkor tedd amikor neked, nektek jó.

Sok féle képpen boldoggá teheted.

2014. nov. 26. 12:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nem adtad oda neki magad ész nélkül, kevés ilyen lány van :) Érezted már egy hosszabb, szenvedélyesebb csók után, hogy kívánod? Mert ha már gerjedsz rá, akkor nem csak szellemileg, de testileg is készen állsz. Mind a kapcsolatra, mind a szexre. Anyád véleményét megfogadhatod, de én nem tenném.

Lehet, hogy azt mondja, hogy tud annyit várni mert szeret, de nem fogja kibírni.

2014. nov. 26. 16:26
 19/22 anonim ***** válasza:
Agyatlan naiv kisgyerek vagy csupán! Mindenképp el fog hagyni. Ha hagyod hogy megdugjon ha nem. De igazából miért pasizol ha szexelni meg nem akarsz? Szegény srác legalább jól érezhetné magát egy másik csajjal aki normális!
2014. nov. 27. 16:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Basszus ha nem tudsz normalis valaszt adni akkor inkabb ne irj semmit -.- tudod van olyan h szerelem es mivel szeretjuk egymast ezert nem mindenkinek a szex a lenyeg. De ugy latom neked csak az a lenyeg
2014. nov. 27. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!