Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Részegen elvették a legszebb...

Részegen elvették a legszebb kincsem. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Mindig jól viselkedtem, a szüleim sosem engedtek sehova. Elmentem egy buliba ahol volt egy fiú aki tetszett. Azonban ő csak hülyített engem és a buli vége felé összejött az exével. Elkeseredtem és beittam nagyon. És egy fiú rám mászott és megtörtént. Húzott gumit, és egy hete meg is jött. De én azóta.. Meg akarok halni :'(

Mindenki rajtam röhög szánalmasnak érzem magam. Nem eszek, nem tudok tanulni nem tudok a szüleim szemébe nézni rettegek, hogy megtudják. Hogyan tovább?

2014. nov. 24. 14:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
80%

Én sajnállak, kérdező, nem is értem, miért kaptál ennyi negatív választ.

Oké, a berúgás hülyeség, de az vesse rád az első követ, aki még nem volt berúgva egy buliban. Oké, azok nem számítanak, akiknek nincsenek barátaik, és egyedül töltik a hétvégéket, magányosan, az internet világába menekülve.

Basszus, aki kihasznál egy részeg lányt, az egy utolsó aljadék. Gerinces ember nem csinál ilyet, szánalmas.

2014. nov. 24. 17:06
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon sajnálom, hogy így elkeseredtél, de szerintem nincs rá okod voltaképpen. Nem kell a szüzességet ilyen kincsnek tekinteni. Rossz élmény volt, vagy semleges? Ha úgyis alig emlékszel, ne tekintsd ezt első igazi alkalomnak. Akivel majd szerelemből fekszel le, annak te leszel a kincs, nem a szüzességed.

Az első alkalmamnak a második fele(?) az alkohol miatt nekem is kiesett (a lánynak talán mégtöbb). Emiatt bánkódtam, de utólag már nem érdekel. Nem sikerült kimondottan jól, de nem éreztem úgy, hogy bármit elvesztettem volna, az emlékeken kívül.

2014. nov. 24. 17:15
 23/29 anonim ***** válasza:
30%

Jó jó jó jó jó nagy hüłye vagy kislány!

Na... mostmár ne panaszkodj! Ebben volt vagy 5 jó szó.

2014. nov. 24. 17:39
 24/29 Scav ***** válasza:
Nem olyan nagy kincs már a szüzesség, vagy is nem olyan értelemben. Jó lecke volt, hogy legközelebb ne igyál sokat. Látod, mi lehet a következménye, még szerencse, hogy gumit húzott. Az igazi szüzességed még nem vesztetted el, azt majd akkor, amikor józanul, a szerelmeddel elsőnek fekszel le. Nem érdemes bánkódni. Tanultál belőle, legyél ezuán megfontoltabb és sok sikert a párkereséshez. Jó lehet a rosszban az, hogy hátha így az első igazi alkalom majd nem fog fájni.
2014. nov. 24. 17:55
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem akarod bevallani magadnak, hogy te belül akartad is a szexet... kívántad. Mástól kaptad meg de megkaptad...
2014. nov. 24. 18:35
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
Ne itt várj tanácsot itt mindenki azt bánja, hogy nem velük feküdtél le, ezért írják ezeket, hogy beálltál a K-sorba, meg feküdj le mindenkivel stb-stb. Mindenki csinál hülyeségeket, amit tettél az volt, saját magadnak kell megoldanod, magadban kell tisztázni, életed megy tovább, próbáld túltenni magad rajta. Nem röhög rajtad mindenki, jelenleg olyan elkorcsosult erkölcsű világban élünk, ahol ez mindennapos. Akik szerinted kinevetnek, azok durvább dolgokat megtesznek, és még lehet nem is részegen.
2014. nov. 24. 19:42
 27/29 anonim ***** válasza:
62%

"Ne itt várj tanácsot itt mindenki azt bánja, hogy nem velük feküdtél le, ezért írják ezeket, hogy beálltál a K-sorba, meg feküdj le mindenkivel stb-stb"

Ott a pont...

De ezt úgysem fogják beismerni :D

2014. nov. 24. 20:23
 28/29 anonim ***** válasza:

KINCS? Jézusom, a szüzesség nem kincs, hanem egy állapot, amikor még nem hatoltak beléd. Téged már megdugtak - amúgy hlye, felelőtlen liba vagy -, tehát az állapot elmúlt.

Most meg már nem mindegy? De furcsa, én miért nem ittam le magam soha a sárga földig meg nem krvultam? Hmmm. És, ha megtudják, mi van? Semmi közül hozzá, bár én gratulálnék ahhoz az oos fejedhez.

Az egyetlen pozitív, hogy gumit húzott - mert felőled aztán simán is mehetett volna.

2014. nov. 26. 17:39
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretnéd megismételni pia nélkül, egy fiúval, aki odafigyel rád, írj :) 23/f aztán még az is lehet h utána egy pár leszünk ki tudja :D
2014. nov. 28. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!