Részegen elvették a legszebb kincsem. Hogyan tovább?
18 éves lány vagyok. Mindig jól viselkedtem, a szüleim sosem engedtek sehova. Elmentem egy buliba ahol volt egy fiú aki tetszett. Azonban ő csak hülyített engem és a buli vége felé összejött az exével. Elkeseredtem és beittam nagyon. És egy fiú rám mászott és megtörtént. Húzott gumit, és egy hete meg is jött. De én azóta.. Meg akarok halni :'(
Mindenki rajtam röhög szánalmasnak érzem magam. Nem eszek, nem tudok tanulni nem tudok a szüleim szemébe nézni rettegek, hogy megtudják. Hogyan tovább?
Kutyaharapás szőrével!
Boldogítsd a többi pasit és feküdj le mindenkivel aki az utadba akad.
A tettek következményekkel járnak, ha eddig nem tanultad meg, akkor majd most.
Amit tenni tudsz az az, hogy ignorálod, nem foglalkozol vele. Még is mi mást tehetnél. Történt ami történt, lépj tovább.
25 éves srác vagyok, sokszor voltam már részeg de nem tudott senki engem olyanra rávenni amit nem akartam...
Akartad ezt a dolgot... beálltál a K sorba.
"kincsem" ez de végtelenül szánalmas történet volt,nem hiába nevetnek rajtad mást ezen nem lehet.:) :D
kellemes perc voltál egy részegnek,hasznos vagy a magad módján.
$zard le, felejtsd el, és lépj tovább.
Ne foglalkozz senkivel.
Főleg az itteni gyíkokkal....
Én csak azt nem értem, hogy minek iszik aki nem bírja?
Nem lehet mindent az italra fogni.......te ittad le magad szabad akaratodból, most vállald a felelősséget érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!