Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudom megtenni?...

Miért nem tudom megtenni? Bennem van a hiba? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves lány vagyok. Van egy barátom akit nagyon szeretek de nem tudok vele lefeküdni mert még szűz vagyok és nagyon félek a dologtól. Az életben viszont egyáltalán nem vagyok félénk csak ezen a területen. Ő 16 évvel idősebb nálam és nagyon szeretném boldoggá tenni. Szeretném vele megtenni. De amikor oda kerül a sor valamiért nem megy akármennyire is akarom és ez neki nagyon rosszul esik mert azt mondja nem tud már mit tenni. Tényleg nem benne van a hiba nagyon kedves hozzám gyengéd és tudom h szerelmes ő is. De úgy érzi h én ezzel őt megalázom elveszti mellettem a férfiasságát. Tegnap szakítottunk azt monda ismerjem meg a saját testem addig ő nem tud mit tenni. Vett nekem egy vibrátort is mondta ujjazzam meg magam mert még azt sem engedtem neki sajnos. Nagyon szeretem őt és nagyon szeretném megtenni, de így rossz érzés alakul ki bennem a szexszel kapcsolatban is mert érzem h meg kell tennem (akarom is) csak talán még idő kéne. Vagy ha eddig nem történ meg nem is fog. Hiába kérek tőle időt mondta h szeret nagyon de így nem boldog. Mit tegyek? Én vagyok a hibás és tényleg magamnak kell ezt megoldani ilyen módszerekkel?
2010. jan. 29. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

35 éves faszi egy 19 éves lánynak?? NORMÁLIS VAGY?

Ő már nagypapa korban lesz, mikor te még fiatalnak érzed magad.

Ez az új divat?

2010. jan. 29. 17:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Vedd figyelembe kérlek...h felületesen tudtam leírni kettőnk viszonyát..imádjuk egymást..nem olyan szembetűnő a korkülönbség..és ha szeretjük egymást nálam nem számít a kor!egyáltalán nem tükröződik a kapcsolatunkba korkülönbség

de ezt így biztos nehéz megérteni..fiatalos én pedig idősebbnek nézek ki a koromnál...szeretjük egymást

2010. jan. 29. 17:37
 3/9 anonim válasza:
írd meg légyszi, hogy mióta vagytok együtt!
2010. jan. 29. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

igen, borzasztóan szerethet, ha ő abban, hogy még nem vagy kész, annyit lát hogy "elveszti a férfiasságát", rendkivül érett, és önzetlen gondolkodású.

Hagyd a fenébe, sok ilyen volt már a világon...

Ugy szakti, hogy ad egy vibrátort meg közli hogy ujjazd meg magad? Aztán utána már lehet d*gni is, de anélkül nem kellesz neki.

Bár gondolom hiába koptatom a klaviaturát.

2010. jan. 29. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Másik vélemény az ócsárolás helyett: tényleg azzal lehet a gond, hogy nem ismered eléggé a saját tested. 19 évesen már tényleg igényli az ember a szexualitásnak komolyabb formáit is, egy középkorú férfi számára pedig nagyon fontos ahhoz, hogy lelkileg rendben legyen. Ha az ujjazás sem megy, nos... nem lehet, hogy valami trauma ért fiatalabb korodban? Biztosan minden rendben van/volt a kapcsolatotokban? Ha viszont csak annyi a gond, hogy "még idő kéne" akkor semmi mást nem tudsz tenni, csak várni amíg megérsz a szexhez lelkiekben is.

Lehet, hogy nehéz elhinni, de neki tényleg rosszul esik hogy tehetetlen a helyzetben - gondold el, Neked hogy esne, ha például nem tudnád kielégíteni a barátodat, pedig mindent megtennél?

Te vagy e a hibás? Nem, nem hinném hogy van hibás. Tényleg magadnak kell megoldanod? Valószínűleg, hiszen másképp nem megy, pont ez a gond. Esetleg még szexuálpszichológust kereshetsz fel.

2010. jan. 29. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Na igen. A 35 éves férfi friss húst talált. El tudja hitetni, hogy a kapcsolatuk tartalmas.

Nyilván azért van benned gátlás, mert ezt te is tudod nagyon jól.

2010. jan. 29. 18:26
 7/9 anonim válasza:
szerintem sajnos a pasid az oka , hogy nem megy a dolog. görcsölsz, mert megakarsz neki felelni, csakhogy pont el kéne lazulnod. Meg a viselkedéséből sajnos az látszik, hogy tényleg csak arra megy:S Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan férfit aki tisztel és türelmes lesz. Türelem.
2010. jan. 29. 18:55
 8/9 anonim válasza:

[link]

ezt a linket ajánlom neked. részletesen leírja, hogy mi is az a vaginizmus.

2010. jan. 29. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:

17:38-nak válaszolom 3 hónapja vagyunk együtt.....:)

mindenkinek köszönöm aki eddig írt a vélemények megoszlanak..de sokat segített pár kommentátor..köszi

2010. jan. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!