Mit tegyek? Van egy fiu akibe szerelmes vagyok mar jartunk is de elhagyott. Tobbi lent
Figyelt kérdés
Van egy fiu akibe szerelmes vagyok. Mar jartunk is, de o szakitott velem es most ujbol jarni akar es talizni velem. Beszeltunk perverz dolgokrol, hogy ha talizunk mit fogunk csinalni. O azt akarja hogy elegitsem ki, o pedig engem akar. Sose csinaltam meg ilyet. Szuzek vagyunk mindketten. Mit tegyek? Megbantani nem akarom mert szeretem, de szerintem ez megkorai2014. nov. 9. 21:23
1/5 anonim válasza:
csak ki akar használni mert tudja hogy szereted
hidd el, nem szeret, legjobb az lenne ha szóba sem állnál vele... majd találsz valakit aki megérdemel téged oksi?
2/5 Nemadnámmeg:S válasza:
Ha korainak érzed akkor ne menj bele!
3/5 anonim válasza:
Nyilván az eszedbe sem jut,hogy csak a szex miatt akar veled újra találkozni.Te szerelmes vagy belé,látni szeretnéd,mert hiányzik,oké.No de ezzel saját magaddal cseszel ki.Nem azon kéna aggódnod,őt megbántod-e,magadra kéne gondolnod.
4/5 A kérdező kommentje:
Es ha ugy talizok vele hogy nem engedem meg neki hogy fogdosson?
2014. nov. 9. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!