Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Szakítottu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Szakítottunk többéves kapcsolat volt, és elhagyott, mert nem volt szerelmes.

Figyelt kérdés
Ott és akkor teljesen összetört a lelkem, és kilátástalannak éreztem mindent. Azt mondtam, hogy maradjunk kontaktban,mert nem bírnám, ha megszakadna minden kontakt közöttünk. Nem működött, és mondtam neki, hogy lépjen ki az életemből örökre, mert ez így szar nekem, és hagyjon békén. Most újra írt, hogy szép vagyok, gondol rám, kérdezi, hogy vagyok, stb. De nem kell ez! Azért ne írjon, mert sajnál. Miért csinálja? Különösebb ok nélkül ír, amikor csak kedve szottyan, mert iylen...
2010. dec. 23. 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem akarod vele tartani a kapcsolatot, ne válaszolj neki. Majdcsak észreveszi magát... Ha meg akarsz még tőle valamit, üljetek le és tisztázzátok.
2010. dec. 23. 01:10
 2/3 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk ez fordítva volt. Én akartam őt keresni (lány létemre) és ő volt az aki nem akart beszélni. Írtam és sokszor nem írt, vagy bunkóbb volt, kimutatta hogy nem élvezi már a beszélgetést, nem kérdezgetett, nem hozott fel témát.

Egy idő után észbe kaptam és bár fájt, de nem írtam többet. Aztán talán még próbálkoztam pár hónap múlva, de amikor láttam, hogy ez nem fog menni, megint feladtam. Egészen addig míg egy év múlva ő nem keresett msnen, ami nagyon jól esett. Aztán sajnos túlságosan teli lettem reményekkel és annyira nymultam, hogy megint ez a "nem írok, nem kérdezek" dolog jött be. Ott már tudtam hoyg az lesz ami egy éve volt szóval alapból nem is írtam neki tőbbet. Egészen addig mag a szakítás után 2 évvel rámírt hogy eszébe jutottam. fél-1 hónapig beszélgettünk, majd találkoztunk és mostmár majdnem 3 hónapja együtt vagyunk.

(jó, nem kellett volna leírnom az egész történetet, de remélem kiszeded belőle a lényeget, tehát ne írj neki vissza, vagy ha igen akkor "szard le")

2010. dec. 23. 02:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2010. dec. 23. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!