Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Szakítottunk többéves kapcsolat volt, és elhagyott, mert nem volt szerelmes.
Nálunk ez fordítva volt. Én akartam őt keresni (lány létemre) és ő volt az aki nem akart beszélni. Írtam és sokszor nem írt, vagy bunkóbb volt, kimutatta hogy nem élvezi már a beszélgetést, nem kérdezgetett, nem hozott fel témát.
Egy idő után észbe kaptam és bár fájt, de nem írtam többet. Aztán talán még próbálkoztam pár hónap múlva, de amikor láttam, hogy ez nem fog menni, megint feladtam. Egészen addig míg egy év múlva ő nem keresett msnen, ami nagyon jól esett. Aztán sajnos túlságosan teli lettem reményekkel és annyira nymultam, hogy megint ez a "nem írok, nem kérdezek" dolog jött be. Ott már tudtam hoyg az lesz ami egy éve volt szóval alapból nem is írtam neki tőbbet. Egészen addig mag a szakítás után 2 évvel rámírt hogy eszébe jutottam. fél-1 hónapig beszélgettünk, majd találkoztunk és mostmár majdnem 3 hónapja együtt vagyunk.
(jó, nem kellett volna leírnom az egész történetet, de remélem kiszeded belőle a lényeget, tehát ne írj neki vissza, vagy ha igen akkor "szard le")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!