Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a valószínűsége annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a valószínűsége annak hogy egy srác elhagy egy lányt egy másik csaj miatt. Aztán X idő elteltével kitalálja h jöjjenek megint össze azzal akit anno elhagyott mert tudja h a lány oda van érte. Vajon tényleg szerelmes lehet belé a srác?

Figyelt kérdés
A csaj dobja a majdnem 5honapos kapcsolatát és visszamegy hozzá, és váltig állítja hogy megváltozott és szerelmes belé a srác.
2010. ápr. 11. 22:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A valószínűsége 0.0127039238492%
2010. ápr. 11. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy biztosra tudod-e,hogy a srác hagyta-e el a csajt,meg persze az okokat,hogy miért.akkor lehet azért megy vissza a másikhoz....de szerintem kicsi az esélye,cska tudja,hogy ő hozzá visszamehet,mert odavan érte....
2010. ápr. 11. 22:09
 3/13 anonim ***** válasza:

70%

Halál komolyan, láttam kimutatást! Csak már nem emlékszem hol, bocsi :( De az esetek 95,6%-ban a visszatérő fél már nem szerelmes a másikba.

2010. ápr. 11. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:

első válaszolónak nincsen igaza....teljes pontossággal képtelenség kiszámolni.Mivel a népesség sem állandó és az embereknek a személyiségi jegyeit sem tudjuk pontosan meghatározni.

Nincsen megoldás.Pontos számot nem tudok mondani neked, de a szám biztosan 1% alatt van.

2010. ápr. 11. 22:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy a srác szerelmes lenne, inkább csak kihasználja azt, hogy a csajnak nincs semmi önbecsülése...
2010. ápr. 11. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Én nem bíznék benne többé, ha egyszer már elhagyott.
2010. ápr. 12. 01:56
 7/13 A kérdező kommentje:
én is valami ilyesmire gondolok. köszönöm szépen de azért várom még a kommenteket.
2010. ápr. 12. 07:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, hogy egy felnőtt személyisége már nemigen változik.
2010. ápr. 12. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:

Előzőnek: A személyiség valóban nem, mert az 3 éves korig alakul ki. Viszont az, hogy valaki hűtlen az nem a személyiség része.

Attól függ, hogy mennyi az az x idő. Ha csak pár hónap telt el (kevesebb, mint 1 év), akkor semmi esélye, hogy megváltozott. Ha már eltelt pár év és újra találkoztak és szinte az ismerkedést is előlről kezdik, akkor lehetséges, de szerintem ebben az esetben nem ez történik.

Olyan szerintem nincs, hogy eltelik egy idő, és valaki előáll, hogy na én akkor most újrakezdeném, eddig nem szerettelek, de most, hogy már eltelt x hónap/év, most már igen... Az ilyet el kell küldeni jó messzire, úgy, hogy soha többet ne jöjjön vissza, mert csak ki akar használni.

Szóval a helyzettől függ. Hosszú évek alatt meg lehet változni, ha esetleg őt is érték csalódások, esetleg közben fölnőtt (fiú esetében ez szigorúan 25 év felett következik be!!!).

De egyébként meg a lány helyében nem foglalkoznék a visszajönni akaróval és elhagynám azt is, akivel 5 hónapja jár. Mégpedig azért, mert az előbbin még nincs túl, az utóbbit ezért nem szereti. Fontos, hogy egy nemsikeredett kapcsolat után az ember visszataláljon önmagához úgy, hogy egyedül is teljes egésznek érezze magát, ne legyen hiányérzete. Ha ezt elérte, akkor áll készen egy új kapcsolatra, ami nem hiányt pótol az életében, hanem valami pluszt hoz... Néha kell egy kicsit lassítani is...

2010. ápr. 12. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kellene új kapcsolatba kezdeni úgy, hogy közben visszasírsz egy régit.
2010. ápr. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!