Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 éves nő vagyok és nem...

30 éves nő vagyok és nem voltam még férfivel. Talán nem is érdemes túlságosan érzelmi alapon megközelíteni ezt az egészet!?

Figyelt kérdés
Nem is tudom miért írok most ide, talán a kilátástalanság - esélytelenség iróniája..tudom a gondolatoknak teremtő erejük van, meg fejleszd a személyiségedet mert 2 egészből lesz egy egész - de már az ilyen és hasonló szlogenekből is elegem van, szenvedtem eleget. Jártam szórakozóhelyekre 18 és 22 éves korom között,utána kevesebbet.(amúgy sem vagyok oda túlzottan ezekért a hangos zenés helyekért.) Lett volna több lehetőségem, de azt szerettem volna, hogy lelkileg kötődjünk egymáshoz... A barátnőim többen inkább az ő elnevezésük szerinti: "egészségügyi szexet" választották.
2014. nov. 9. 01:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én 27 éves szűz fiú vagyok...

velem elveszíthetnéd ha akarod, Mindketten jól járnánk végre...

2014. nov. 9. 22:30
 22/29 anonim ***** válasza:
Nincs olyan férfi ismerősöd akit kedvelsz, mert jófej, megértitek egymást stb., de csak barátként kezeled? Esetleg nem lehet, hogy csak jobban ki kéne nyitnod a szemedet, hogy meglásd ki az akivel érzelmileg egyeznétek, és túllépni azon, hogy fizikailag nem álmaid hercege? Csak melletted van jóban rosszban évek óta...... csak kérdem.
2014. nov. 10. 12:04
 23/29 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy elhatározásra jutottál. :) De hogy és hol fogod elkezdeni ezt a keresést? Nekem az "egészségügyi szex" keresése sem ment soha, érzelmekben nem is reménykedek. A szerelemről is elég kevés fogalmam van, így nem tudom, mire kéne várnom. Illetve nekem abban is elég érzelem volt, mikor egy (nagyjából idegen) lány megmasszírozott.

28F

2014. nov. 10. 12:49
 24/29 A kérdező kommentje:

Nekem eddig úgy volt, hogy amikor szerelmes lettem utána alakult ki testi vágy..az a baj, hogy nem jöttem még rá, hogy hogyan válasszam külön a szexet a szerelemtől. De akkor neked 23-ezek szerint fordítva van. vagy a férfiaknak fordítva van tényleg ennyire?

mondjuk ismerek nők között is olyat, akinek fordítva működik, neki könnyebb szerintem.

22-nem tudok ilyen ismerőst most így hirtelen..

Hogy hogyan kezdek neki? Nem egyszerű, de talán ha látják rajtam, hogy nyitottabb vagyok..még gondolkodom. Amúgy lehet, hogy a fordulópont fejben dől el..

2014. nov. 10. 20:28
 25/29 anonim ***** válasza:

23-as vagyok.

De minek különválasztani a szexet a szerelemtől? Gondolom, inkább olyat akartál írni, hogy egyik előfeltétele a másik.

Nagyon sok minden fejben dől el tényleg, de én ezt a nyitottságot már úgy 14 éve elkezdtem (most kétszer annyi éves vagyok!), és még nincs sok eredménye. Viszont eléggé társasági ember vagy és intelligens, nem kell olyan sok idő.

2014. nov. 10. 23:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Halál reám ha ezt hagynám.
2014. nov. 14. 14:32
 27/29 anonim ***** válasza:

Nincsen a múltadban (gyermekkor) valami trauma? Érdemes lenne elgondolkozni ezen, még ha "tagadásban" vagy amnéziában élsz. Egy jó pszichológus fel tuná tárni, ha ilyesmi áll a háttérben, és feloldalni azt egy terápia keretein belül.

Velem ez volt (gyermekkori nemi erőszak), ami után 23 évesen KÉNYSZERBŐL vesztettem el a"szüzességemet" (másodszor...), de azóta sem vágyom semmiféle szexuális kapcsolatra...

2014. nov. 15. 21:27
 28/29 anonim ***** válasza:
én is ebbe a helyzetbe vagyok teljesen hogy nagyon vágyom már a szexre de félek csak úgy ismeretlennel elveszíteni 28 /N
2014. nov. 29. 11:19
 29/29 anonim ***** válasza:
28-as, nem muszáj ismeretlennel. Ha nem akad megfelelő udvarló, lehet esetleg egy régi kedves ismerős is, akiben jobban megbízol, és aki férfiként is bejön.
2014. nov. 29. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!