Szerintetek hány éves korban érdemes elveszíteni?
14 éves vagyok. Még szűz,és az is fogok maradni 2-3 évig. minimum 2 évig.:)
nem vagyok az a riherongy fajta,főleg azért,mert testileg nem érzem magam fejlettnek,így ez az egyik ok, a másik meg,hogy most még nem akarok barátot.
mert sajnos a mai fiúk ha nincs B-s C-s melled akkor már nem is kellesz,de ez már más téma:D szóval,csak kíváncsi vagyok a véleményetekre:)
szerintem a mai világban 16-18 éves korban a lányok nagy része elveszíti :)
17f
14 évesen én még nem vágytam arra hogy elveszítsem. Egyébként gyerekesen gondolkodsz, de ennyi időstől nem is kell mást várni.
L
Hat 16-18 ev az atlagos, akkor en mindjart kicsuszok :D
Amugy akkor erdemes, amikor olyat talalsz, akivel szeretitek egymast.
"mert sajnos a mai fiúk ha nincs B-s C-s melled akkor már nem is kellesz"
Tudod vannak a "mai fiúk" jelzővel illetett társadalmilag nem normális viselkedésű férfiak manapság és a férfiak.
Ha egy igazi férfibe szeretsz majd bele nem kell aggódnod semmilyen testi dolog miatt.
20-on fölül sem érdemes elveszíteni, ha nem vagy szerelmes.
Ha esetleg most találnád meg az igaz szerelmedet, akkor várj még legalább 1,5-2 évet, addig megismeritek egymást teljesen, esetleg pettinggel megelőlegezhetitek a későbbi szexualitásotokat.
Sok sikert az élethez!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!