30 éves nő vagyok és nem voltam még férfivel. Talán nem is érdemes túlságosan érzelmi alapon megközelíteni ezt az egészet!?
kettő egészet ha összeadsz az nem egy
egészségügyi szex? idióták bocs
menjél társaságba szakkörökre klubokba stb
Belsőleg milyennek gondolod magadat? Nem vagy zárkózott vagy társaságkerülő? Mennyi barátod van?
Esetleg önbizalomhiány?
Küldhetsz képet is magadról, ha gondolod!
Őszíntén szoktam válaszolni és szívesen segítek neked, ha gondolod!
22/f
Én 20 éves vagyok és nem olyan régen én is elgondolkoztam ezen. Szerintem, ha már zavar téged (már pedig valószínűleg igen, hiszen akkor nem jutott volna eszedbe ilyen kérdést feltenni), akkor megoldás lehet, ha tényleg keresel valakit, akivel meg tudod tenni. De mindenképp olyat, akivel előtte tisztázod a helyzetet, megbeszélitek és kis bizalom alakul ki részedről irányába, hogy tényleg figyelni fog rád.
Már majdnem ott voltam én is, hogy megteszem, megvolt a kiszemelt, megbeszéltük előre, hogy figyelni fog rám stb., csak aztán pont jött valaki, akivel komolyabbat is el tudnék képzelni és ő is velem, tehát nagyon úgy néz ki, hogy ő lesz az első. Szóval az élet elég kiszámíthatatlan. :)
A 4-eshez csatlakozom. Mert Te tudod csak eldönteni, mi a fontosabb: a fizikai tapasztalat, vagy az, hogy úgy történjen, ahogyan elddig elképzelted.
Mert ezt az utóbbi lehetőséget örökre elveszted, ha a fizikai tapasztalásra mész. Szerintem érdemes megvárni.:)
És nem úgy lesz feltétlenül, hogy elsöprő szerelemmel, hanem lesz valakid, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, és érezni fogod, hogy meghalsz, ha nem érhetsz hozzá. a kapcsolat minden pontján érezni fogod azt a következő testi vágyat, ami egy újdonság Neked, hogy meghalsz, ha nem teheted meg vele.:)
8: Ezúton tájékoztatlak, hogy a férfi definíciója: fantazmagórikus lény. Kedves Férfiak! Nem, nem a valóság az, ami a fejetekben játszódott le!:) A Veletek egy asztalnál ülő fiatal nő nem kefélt Veletek 13-szor az alatt az egy óra alatt, amióta beszélgettek vele!:)
Istenem, hát honnan tudhatnád, hogy akikkel találkozol nap mint nap, szüzek-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!