Ennyire fog fájni az első szex?
Figyelt kérdés
Kedden voltam nőgyógyásznál és az orvos megvizsgált pedig még szűz vagyok. Amikor vizsgált akkor az nagyon fájt. Mondta hogy ritka az olyan aki ilyen szűk. Miután megvizsgált kb. 3 órán át még mindig éreztem hogy fáj és másnap a suliba tesin futás közbe is éreztem hogy még egy picit fáj. Most akkor ha már ez ennyire fájt akkor mi lesz velem az első szexnél?2014. nov. 1. 23:31
3/8 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2014. nov. 1. 23:32
4/8 anonim válasza:
Azért szexnél tágulsz az izgulastol...
masabb lesz!
5/8 anonim válasza:
pláne, hogy remélhetőleg nem akarod hogy megtörténjen 2-3 éven belül... Ha nagyon szerelmes leszel, és a párod is beléd, illetve ha endorfin-keltő tevékenységeket folytattok előtte, akkor kevésbé fog fájni, persze gyengédnek és óvatosnak kell majd lenni.
6/8 anonim válasza:
Azért ott lesz előjáték is... De mondtad a dokinak, hogy szűz vagy? És megkérdezhetem, milyen problémával mentél? Csak mert szűz lányt manuálisan nagyon ritkán vizsgálnak, ha muszáj, csak akkor... És ha lehet, akkor végbélen keresztül.
7/8 anonim válasza:
Te jó ég, mindkettőtöknek gratula!
- neked, mert nem mondtaf, hogy szűz vagy
- neki, meg mert nem kérdezte
Szűz lányt nem szoktak hüvelyen át vizsgálni, pont ezért.
Amúgy az első is fájhat, persze, de a normális pasi figyelni fog, te is izgalomban leszel, más lesz.
Nekem rhadtul fájt, ám összességében jó élmény volt (mert simogatott, várt, figylt, utána is puszilgatott, átölelt...).
8/8 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy még szűz vagyok és azt mondta hogy óvatosan csinálja. Azért mentem, mert a menstruáció 10 napig tart. Én sem számítottam hogy meg fog vizsgálni.
2014. nov. 2. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!