Painkillertdg kérdése:
Az első fáj a lányoknak?
Figyelt kérdés
A barátommal eldöntöttük hogy elveszítjük egymás szüzességét. Kicsit tartok tőle, úgyhogy jó lenne pozitív dolgokat hallani róla :D2014. okt. 27. 23:38
3/12 Mr.The Colonel válasza:
Inkább vegyétek el, elveszteni egymásért érdekes lenne.:P
Az első neked lehet kellemetlen, de ez is ember függő, meg mekkorával rendelkezik a barátod. Ezt nem lehet így megállapítani, ki kell próbálni! :)
5/12 anonim válasza:
a tiéddel nemfog :D amúgy ha eléggé megnedvesedik=bocsi, ezt nemtudtam szebb szavakkal leírni) tehát, ha felizgul, akkor ha gyengén csinálod, és nem egybőltövigbe stílusban csinálod, enmfog neki fájni... de 14 évesen inkább még várjatok vele...
6/12 anonim válasza:
jaaajj, hát félreértettem... ha akarod, és eléggé felizgulsz, akkor nem. bocsi, az előző félreértésért, csak hát este van, én meg már alig látok :D
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Igen rosszul fogalmaztam elvesszük egymásét :D
16 évesek vagyunk :)
2014. okt. 27. 23:44
8/12 anonim válasza:
16 évesen már tényleg tudnotok kéne mi fáj, és mi nem(nem tapasztalni, hanem tudni)... olvass utána itt-ott
10/12 anonim válasza:
Nekem fájt, pedig elég durván nedvesedem. Szerintem ez alkat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!