Első szex de hogyan? Többi lent
Figyelt kérdés
Már sajnos második alkalommal besültem mert annyira izgultam hogy hamar elélveztem vagy lelankadt :/ 19 éves férfi vok és még szűz barátnőm 18 ő neki én lennék a 2 férfi az életében,holnap szeretnénk megpróbálni a barátnőmmel és gondoltuk hogy veszünk egy üveg pezsgőt meg valami rövidet és hátha betudok lazulni. Ez mennyire segíthet? Vagy mit tanácsoltok hogy mit tegyek mit ne az elsőnél hogy ne süljek fel harmadjára? Ez számomra nagyon kínos és nem akarok megint úgy járni mert már így is parázok hogy mi lesz vajon...2014. okt. 29. 23:37
1/8 anonim válasza:
19 éves férfi. Csak nekem nem jön át ez a fogalom?
2/8 anonim válasza:
ha túl sokat iszol, akkor meg tompább az érzékelésed, ergo lehet fel se fog állni. ne nyakalj be egy üveget, max 2-3 pohár. bár ki hogy bírja. és ne parázz.
3/8 anonim válasza:
A piától valóban el lazulsz kicsit, de ne vidd túlzásba. És ne legyen megbeszélt hogy na akkor holnap fogunk szexelni este negyed 9 kor de egy perccel se később. :) Amikor jönnek az érzelmek a vonzalom amikor már annyira vágytok egymásra hogy nem tudtok ellenállni az érzelmeknek.
4/8 anonim válasza:
A pezsgő még csak-csak, de rövidet felejtsd el!
Részegen nem jó szexelni. Tompítja az érzékeket. Lehet, hogy fel sem fog állni, vagy nem fogsz tudni elmenni. Vagy bealszol.
Inkább pettingeljetek sokat-sokat és nem lesz lámpa lázad.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem végre sikerül a dolog.Rövid kilőve csak pezsgőt veszek akkor :)
2014. okt. 29. 23:59
6/8 anonim válasza:
1 viagrát benyomatsz,és tuti fél órát dugsz vele
7/8 anonim válasza:
" Amikor jönnek az érzelmek a vonzalom amikor már annyira vágytok egymásra hogy nem tudtok ellenállni az érzelmeknek.
"
Csak ennyi a megoldás.
Amúgy meg ne tarts semmitől. Ez egyszerű dolog ha ráérzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!