Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha nagyon szűk vagyok?

Lipusz Eszter kérdése:

Mit tegyek ha nagyon szűk vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 eves, szű lany vagyok. A baratommal 2 eve egyutt vagyunk, o mar 17, de nem szűz. Úgy gondolom, készen állok az első szexre. Volt már petting stb.. és már majdnem eljutottunk oda.. de én nagyon féltem, hogy mi lenne, mert olyan szűk vagyok, hogy nem fér belém a két újja, és nincs nagy keze. Nagyon parázok, hogy be fog-e férni?! Segítsetek, mit tudnánk csinálni? Koszonom

2014. okt. 29. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elhiszed, hogy a nem szűz pasid nem kacsingat félre melletted?Inkább ezen kéne gondolkoznod, vagy pedig hazudik és szűz még.
2014. okt. 30. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
ki kell tagitani persze ne ugy kepzeld el hogy szetfeszited az ajkakat xd a tagitasba profi vagyok olyan szinten hogy egy neger 10 centi vastag farkanak is ki tudom tagitani akarmelyik not :)
2014. okt. 30. 17:01
 13/14 anonim válasza:
magadat szoktad kielégiteni?
2014. nov. 1. 18:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Persze
2014. nov. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!